Σάββατο, 27/04/2024 | 21:22

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Σπύρος Ρεκατσίνας: Με διάθεση προσφοράς και ικανότητες να προσφέρει!

786 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/10/2023, 8:52 πμ | 0 σχόλια

 

Με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά, έχει  δουλέψει ως οικονομικός διευθυντής σε εταιρείες όπως η Ανδρεάδης HOMESTORES, με πολλά υποκαταστήματα, με πολλά Francise, με εισαγωγές από το εξωτερικό, από Κίνα κ.α . Η προηγούμενη εταιρεία του ήταν η ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ,  υπήρξε οικονομικός διευθυντής στη Videosonic ενώ ουσιαστικά είχε συμμετοχή σε πολλές εταιρείες.

Επίσης, έχει εργαστεί  στη SEAT, στη HUNDAI στη BMW, ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων. Είναι εισηγητής φοροτεχνικών-φορολογικών στα δικαστήρια, γράφει  βιβλίο πάνω στα φοροτεχνικά-λογιστικά και διατηρεί το δικό του γραφείο στην Πρέβεζα, στην Λεωφόρο Ειρήνης.

Πάνω από όλα ο Σπύρος Ρεκατσίνας είναι ένας γνήσιος λαϊκός άνθρωπος και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πρέβεζας, αφού εκτός από πνευματικά καλλιεργημένος είναι κι ένας τύπος έξω καρδιά. Είναι δοτικός, κοντά στον συμπολίτη του, βοηθά με όλες του τις δυνάμεις, ο Σπύρος Ρεκατσίνας είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος!

Έχει μεγάλη διάθεση προσφοράς στο δήμο Πρέβεζας και στους Δημότες Πρέβεζας, ενώ είναι δεδομένο ότι διαθέτει τις ικανότητες να τα καταφέρει.

Ο Σπύρος Ρεκατσίνας είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον νυν Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο και αξίζει της επιλογής μας!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα