Τρίτη, 14/05/2024 | 22:22

“Δήμος της καρδιάς μας”-Σπύρος Μαντούσης: Για να προοδεύσει η Πρέβεζα ακόμα περισσότερο

901 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/10/2023, 3:04 μμ | 0 σχόλια

Αποτυπώνει στιγμές και τοπία της Πρέβεζας με μοναδικά ελκυστικό τρόπο φωτογραφίζοντας ολόκληρο τον χρόνο μια σειρά από σημεία της πόλης.

Τη διαδικασία αυτή την ακολουθεί σταθερά και αμείωτα γιατί ο ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παδιών Σπύρος Μαντούσης, υπεραγαπά την Πρέβεζα και επιθυμεί διακαώς να τη δει να προοδεύει ακόμα περισσότερο.

Ο Σπύρος Μαντούσης κινείται, εξελίσεται και σε καθημερινή βάση έρχεται αντιμέτωπος με τα ζητήματα της καθημερινότητας της Πρέβεζας και όχι μόνο.

Συμμετέχει εθελοντικά σε ότι έχει να κάνει με το  γενικό καλό και δη την προβολή της Πρέβεζας και συμμετείχε και στην ταινία του Μπάμπη Τσόκα “Θυσία” που έχει αναφορά στην ίδια την ιστορία της Πρέβεζας.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εστίασης του τουρισμού και είναι δεδομένο ότι μπορεί να βάλει και το δικό του λιθαράκι στον κλάδο του τουρισμού της Πρέβεζας.

Από το 2018 συμμετέχει στον σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων του 3 δημοτικού σχολείου Πρεβεζας ως πρόεδρος και ως γραμματέας του συλλόγου…
Άλλαξε εθελοντικά ένα ολόκληρο δημοτικό σχολείο και δημιούργησε ένα πολύ ενεργό σύλλογο γονέων και κηδεμόνων με πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά!
Όπως λέει κ ο ίδιος εμείς είμαστε το σήμερα κ πρέπει να βάλουμε τις βάσεις κ να δημιουργήσουμε τις υποδομές για τα παιδιά μας,για τις γενιές του αύριο!!

Η αγάπη του  για την πόλη της Πρέβεζας και τον συνάνθρωπο τον  έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί  με την αυτοδιοίκηση.

Ο Σπύρος Μαντούσης είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον υν Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Καλή επιτυχία Σπύρο!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα