Σάββατο, 27/04/2024 | 19:39

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Λεωνίδας Αργυρός: Με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο αυτού του τόπου

603 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 9:45 πμ | 0 σχόλια

Διαλλακτικός, οξυδερκής,  συνεργάσιμος, πολιτικά νηφάλιος, φωνή της λογικής και καταγραφή αποτελεσματικότητας είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα του Λεωνίδα Αργυρού.

Έδωσε πνοή στην επιτροπή τουριστικής προβολής που βρέθηκε με μεγάλη επιτυχία στην προεδρία της και διαφημίστηκε ίσως για πρώτη φορά τόσο μεθοδικά και συντονισμένα η Πρέβεζα σε όλη την Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Το έργο του στην επιτροπή τουριστικής προβολής και βεβαίως στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι δράσεις που δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση. Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας ήταν ο άνθρωπος που σεβάστηκε και κέρδισε τον σεβασμό όλων των εκπροσώπων των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και αυτό ασφαλώς είναι ένα ακόμα συν για τον Λεωνίδα Αργυρό.

Ο Λεωνίδας Αργυρός είναι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και είναι ασφαλώς από τα πρόσωπα που κοσμούν τα ψηφοδέλτια.

Είναι υπέρ το δέον χρήσιμος στη διοίκηση του Δήμου και η επανεκλογή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Λεωνίδας Αργυρός: “Με το βλέμμα σταθερά μπροστά και με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο αυτού του τόπου που τόσο αγαπάμε.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, Νίκο Γεωργάκο , που με τιμά με την εμπιστοσύνη του δίνοντάς μου μια θέση στο εξαιρετικό ψηφοδέλτιο του Δήμου της Καρδιάς μας.”

Ο Λεωνίδας Αργυρός αξίζει την ψήφο ή τον έναν από τους 4 σταυρούς των δημοτών Πρέβεζας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα