Παρασκευή, 03/05/2024 | 12:12

“Δήμος της Καρδιάς μας” – Κώστας Πλαστήρας: Αξίζει να στηριχτεί και να ψηφιστεί! 

738 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 5:32 μμ | 0 σχόλια

 

Είναι από τους ανθρώπους που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι, η ευστροφία του, η οξυδέρκειά του, η ορθότητα λόγων και έργων, κάνουν τον Κώστα Πλαστήρα να είναι από τις μοναδικές περιπτώσεις υποψηφίων που διαθέτουν τα στοιχεία για να είναι στη διοίκηση ενός δήμου και να έχει όλες τις πιθανότητες για επιτυχημένη πορεία.

Έχει δοκιμαστεί από μικρός ηλικιακά και 20 χρόνια τόσο στην ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα της διοίκησης και αποδεδειγμένα έχει εμπειρία της διοίκησης να τα καταφέρει και διαθέτει ικανότητες να προσφέρει στο Δήμο και τους Δημότες Πρέβεζας.

Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, μας έκανε εντύπωση μία παράγραφος από το μήνυμα που έστειλε, που νομίζουμε ότι λέει πολλά:”Γιατί για μένα αποτελεί προτεραιότητα να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προδιαγραφές ώστε οι νεοί μας να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας. Αντιλαμβανόμενος λοιπόν την ευθύνη αυτής της αποφασής μου, ζητώ την στηριξή σας και τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης στο προσωπό μου. Θα είμαι εδώ για τον καθένα και την καθεμία από εσάς!”

Ο Κώστας Πλαστήρας είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον νυν Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου Αξίζει να στηριχτεί και να ψηφιστεί! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα