Τετάρτη, 01/05/2024 | 18:52

Δήμος Πάργας “Βήμα στο Αύριο”-Ελένη Κολιοφώτη: Με πίστη στον τόπο μου και εμπιστοσύνη σε εσάς!

548 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/10/2023, 10:49 μμ | 0 σχόλια

 

Συνδημότισσα και συνδημότη του Δήμου Πάργας,
φίλη μου και φίλε μου, λίγες μέρες απομένουν έως τις 8 Οκτωβρίου, τη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.
Έφτασε η ώρα της επιλογής,της ευθύνης.
Είμαι η Ελένη Κολιοφώτη, εκπαιδευτικός, και θεωρώ ότι με γνωρίζεις πλέον καλά.
Με έχεις στηρίξει, μου έχεις δείξει την αγάπη και την εκτίμησή σου, από την πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση και θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου.
Βρέθηκα πολλές φορές σε δύσκολη θέση, ώστε να ξεκαθαρίσω και να διαβάσω ορισμένες καταστάσεις, να πάρω αποφάσεις και να σχεδιάσω την πορεία μου χωρίς πλεονεκτήματα και βοήθειες. Κάθε φορά, λοιπόν, που ένιωθα απογοήτευση αλλά και σε κάθε δράση,σε κάθε προσπάθεια για τον τόπο μου, είχα πάντα έναν σπουδαίο σύμβουλο και συνεργάτη στον οποίον έτρεχα να πάρω τη γνώμη του. Και ευτυχώς για μένα, ήταν πάντα σωστός, έπεφτε πάντα μέσα και μέχρι σήμερα τον εμπιστεύομαι πλήρως.
Ποιος είναι αυτός ο σύμβουλος; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ!
Συνδημότισσακαι συνδημότη του Δήμου Πάργας, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ,φίλη μου και φίλε μου. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ, επιχειρηματία, αγρότη, τοπικέ παραγωγέ,εθελοντή, υπάλληλε, συνάδελφε εκπαιδευτικέ, συνταξιούχε με την πείρα σου, νέε και νέα με το ανοιχτό μυαλό… Εσένα αφουγκράστηκα, εσένα πίστεψα, σε σένα στηρίχτηκα.
Μαζί σχεδιάσαμε,μαζί συνεργαστήκαμε, μαζί δημιουργήσαμε, μαζί τα καταφέραμε.
ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ΤΟΛΜΩ & ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ στονευλογημένο τόπο μου και σε σένα,συνδημότισσα και συνδημότη του Δήμου Πάργας, φίλη μου και φίλε μου.
Αν πιστεύεις σε μένα και στις δυνατότητές μου, αν ήμουν εντάξει, αν δε σε απογοήτευσα, αν δεν αθέτησα τον λόγο και τις υποσχέσεις μου, τότε και μόνο τότε, ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ!

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΑΣ!
Ελένη Κολιοφώτη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την κίνηση “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” , με υποψήφιοΔήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα