Δευτέρα, 29/04/2024 | 16:17

Γιώργος Κοκκίνης: Θα λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης

1001 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2023, 7:28 μμ | 0 σχόλια

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Δυστυχώς όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές κάποιοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και προβαίνουν σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

Σήμερα ο τομέας διαφάνειας του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» δημοσίευσε δελτίο ισχυριζόμενοι ότι εγώ και ένα άλλο εκλεκτό μέλος του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Ο Δήμος της Καρδιάς μας» δήθεν έχουμε πρόβλημα εκλογιμότητας σύμφωνα με το Ν. 4804/2021 και ότι δήθεν υπογράψαμε ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις για να παραπλανήσουμε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας!!!. 

Είναι υβριστές, λασπολόγοι και συκοφάντες και ενώ γνωρίζουν την αλήθεια ψεύδονται.

Όσον αφορά το πρόσωπό μου αναφέρουν ότι έχω ενεργείς συμβάσεις με τον Δήμο Πρέβεζας και νομικά πρόσωπά του κατά παράβαση του άρθρου 10 του ν.4804/2021 που αναφέρει ότι «…..«2. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων ή πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων:………..στ) Όποιοι συνδέονται με τον οικείο δήμο, τα νομικά του πρόσωπα ή τα νομικά πρόσωπα στα οποία αυτός συμμετέχει, με σύμβαση ή συμβάσεις προμήθειας ή εκτέλεσης έργου ή παροχής υπηρεσιών ή παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης έργου ή υπηρεσίας με αντικείμενο συνολικής αξίας, μεμονωμένα κατ` είδος ή σωρευτικά, κατ` έτος άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., εφόσον η σύμβαση είναι σε ισχύ κατά και μετά από την 1η Ιανουαρίου του έτους διεξαγωγής των εκλογών….».

Αποκρύπτουν όμως και δεν λένε την αλήθεια ότι οι ενεργές συμβάσεις μου μεμονωμένα ή σωρευτικά κατά και μετά από την 1η Ιανουαρίου του έτους διεξαγωγής των εκλογών δεν είναι άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 

Γιατί δεν λένε όμως την αλήθεια;

Η υπεύθυνη δήλωση που κατέθεσα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας είναι ορθή και αληθινή καθότι δεν είχα και δεν έχω κανένα κώλυμα εκλογιμότητας και αυτό ελέγχθηκε από το αρμόδιο Δικαστήριο. 

Σκόπιμα αποκρύπτουν ότι προσπάθησαν να υποβάλουν ένσταση στο πρόσωπό μου και όταν κατάλαβαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν απορριπτικό παραιτήθηκαν της ένστασής τους. 

Ενώ είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν άμεσα εάν όντως υπήρχαν συμβάσεις στο πρόσωπό μου που δημιουργούσαν κώλυμα εκλογιμότητας δεν το έπραξαν και έρχονται τώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές και ζητούν από τους συμπολίτες μου να μην με ψηφίσουν!!!. 

Πρόκειται για απίστευτη μεθόδευση που στοχεύει την υποψηφιότητά μου και μόνο. 

Να γνωρίζουν λοιπόν ότι από την πλευρά μου θα λάβουν την απάντηση που τους πρέπει και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Όσοι έχουν ως στόχο τους τη «δολοφονία» χαρακτήρων να είναι σίγουροι ότι θα πληρώσουν το αντίτιμο των παράνομων πράξεων και ενεργειών τους. 

Τελειώνοντας θα ήθελα να ενημερώσει ο συνδυασμός «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» την κοινωνία της Πρέβεζας, εάν το συγκεκριμένο δελτίο τύπου του Τομέα Διαφάνειας το συνυπογράφουν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού τους για το Δήμο και τις Κοινότητες.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα