Δευτέρα, 29/04/2024 | 07:24

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Θέλουμε ισχυρή εντολή, για να έχουμε δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων

501 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 4:47 μμ | 0 σχόλια

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής της παράταξης «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

«Σήμερα ολοκληρώνεται η μακρά  προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Περιφέρεια και στους Δήμους.  Θέλω να εξάρω το ήπιο προεκλογικό κλίμα που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι το ίδιο να συμβεί έως ότου κλείσουν οι κάλπες και ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. 

Σε ο, τι αφορά την παράταξή μου «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου», είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το έργο μας, να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις πρωτοβουλίες που έχουμε σε εξέλιξη και για όσα έχουμε σχεδιάσει για το άμεσο μέλλον.  

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στον προεκλογικό μας αγώνα, όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που έδωσαν τη «μάχη» σπίτι- σπίτι, χωριό το χωριό».

Μιλήσαμε στους πολίτες της Ηπείρου με απόλυτη ειλικρίνεια,  χωρίς να μπούμε στον πειρασμό των ατέλειωτων και μη εφαρμόσιμων υποσχέσεων. 

Διαπιστώσαμε στις περιοδείες μας, στις συζητήσεις με τους πολίτες, ότι κανένας δεν είναι διατιθέμενος για πειραματισμούς, για μια πορεία στο άγνωστο. 

Είμαστε βέβαιοι για τη δίκαιη κρίση των Ηπειρωτών. Βέβαιοι για τη νίκη της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου», ώστε να συνεχιστούν τα έργα που έχουμε σε εξέλιξη, να υλοποιηθούν όσα ήδη έχουμε προγραμματίσει. 

Εκείνο όμως που ζητάμε, είναι η εντολή που θα μας δοθεί την Κυριακή, να είναι πολύ ισχυρή, ώστε να μας οπλίσει με μεγαλύτερη δύναμη και φωνή  στα κέντρα των αποφάσεων. 

Είμαι βέβαιος ότι θα την έχουμε. Και από τη Δευτέρα το πρωί με τους περιφερειακούς συμβούλους που θα εκλεγούν, αλλά και όσους δεν το επιτύχουν, θα συγκροτήσουμε μια δυνατή ομάδα, ώστε με σταθερά και αποφασιστικά βήματα να οδηγήσουμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει». 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα