Κυριακή, 28/04/2024 | 10:52

Αιτωλοακαρνανία: Μακάβρια φάρσα – «Πέθαναν» πρώην δήμαρχο και κόλλησαν κηδειόχαρτα παντού

703 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/10/2023, 6:47 μμ | 0 σχόλια

Μια φάρσα μακάβρια, αλλά και απαράδεκτη και σοκαριστική έκαναν άγνωστοι στο Ξηρόμερο , καθώς κόλλησαν παντού σήμερα (7.10.2023) τα ξημερώματα και μάλιστα μια μέρα πριν τις αυριανές Δημοτικές εκλογές  κηδειόχαρτα που ανέφεραν ότι πέθανε ο πρώην δήμαρχος της περιοχής και υποψήφιος, Ερωτόκριτος Γαλούνης.

Μάλιστα στο κηδειόχαρτο αναγραφόταν και ότι η κηδεία του πρώην δημάρχου και υποψήφιου στις δημοτικές εκλογές θα τελεστεί αύριο το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου.

Μάλιστα κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να καταδικάσουν αυτό το γεγονός. Η δημοτική αρχή και η παράταξη της έχουν ευθύνη απέναντι στους πολίτες να πουν τι γνωρίζουν. Οι πολίτες να καταδικάσουν να ρίξουν “Χ” σε αυτή την αθλιότητα που προσβάλει τη δημοκρατία τον ελληνικό πολιτισμό τη λεβεντιά του Ξηρομέρου καθώς θίγει προσωπικότητες και οικογένειες που δεν ευθύνονται να δέχονται αυτή την αθλιότητα. Αυτοί είστε!».

«Ο επιζών»

Λίγο μετά ο πρώην δήμαρχος της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, έκανε ανάρτηση για το θέμα στη σελίδα του στο Facebook και με αρκετή δόση χιούμορ, τόνισε ότι είναι «ζωντανός».

Αναλυτικά ο Ερωτόκριτος Γαλούνης ανέφερε:

Με μεγάλη λύπη ενημερώθηκα σήμερα το πρωί ότι οι γνωστοί άγνωστοι τοιχοκόλλησαν σε όλα τα χωριά του Δήμου κηδειόχαρτο σύμφωνα με το οποίο έχω πεθάνει και ότι η κηδεία μου θα γίνει αύριο το πρωί ημέρα Κυριακή στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου.

Επειδή έχει δημιουργηθεί τεράστιο οικογενειακό και κοινωνικό  πρόβλημα με την παραπάνω παραπληροφόρηση, δηλώνω ότι είμαι ζωντανός, είμαι παρών και πολύ σκληρός για να πεθάνω.

Σε όλους αυτούς που σοφίστηκαν και τοιχοκόλλησαν τα παραπάνω κηδειόχαρτα αξίζει μια μόνο λέξη:

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους, τη συμπαράσταση τους και τη στήριξη τους στο πρόσωπο μου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο Επιζών

Ερωτόκριτος Γαλούνης

Πρώην Δήμαρχος Αλυζίας και Ξηρομέρου

ΠΗΓΗ-φώτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα