Δευτέρα, 06/05/2024 | 19:31

Έτσι θέλουν οι πολίτες την Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και το Μονολίθι!

3861 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/10/2023, 2:36 μμ | 0 σχόλια

 

Κι ενώ ο τουρισμός του νομού Πρέβεζας και της Πρέβεζας αυξάνεται διαρκώς και επιτυγχάνεται και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, χάρη στις συντονισμένες, μεθοδικές και αποτελεσματικές προσπάθειες της Περιφέρειας Ηπείρου και του Στράτου Ιωάννου, των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας και του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, αγκάθι αποτελεί η κατάσταση στους δρόμους και συγκεκριμένα στην Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων.

Κατά την άποψή μας και οι δύο αυτοί δρόμοι θα πρέπει να ιεραρχθούν ως προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία. Με πρόγραμμα Al ο συμπολίτης μας Δημήτρης Σπυράκος και ο φίλος του Βαγγέλης Τάγκας ανέβασαν αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και απέσπασαν μόνο ευμενή σχόλια και κριτικές, αλλά και απαισιοδοξία ότι δεν θα είναι ποτέ στην κατάσταση αυτή το Μονολίθι.

Σε ότι αφορά τους απαισιόδοξους, τόσο ο Περιφερειάρχης μας Αλέκος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, αλλά και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, καλούνται να τους διαψεύσουν.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και επιτέλους τόσο η Εθνική οδός Πρέβεζας-Ιωαννίνων όσο και η Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, πρέπει να θυμίζουν σύγχρονους δρόμους. Όσο για το Μονολίθι; Με τον κατάλληλο φωτισμό, είναι ακόμα πιο όμορφο…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα