Δευτέρα, 29/04/2024 | 16:35

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Χρυσάνθη Ορφανίδου

639 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2023, 6:16 μμ | 0 σχόλια

Δελτίο τύπου

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης καθώς επίσης και να προσφέρει βήμα και κίνητρο στην νέα γενιά του τόπου μας .

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας  για μια προοδευτική συλλογική διακυβέρνηση με επίκεντρο το δημότη .

Υποψήφια  με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι   η Χρυσάνθη Ορφανίδου .

   Η Χρυσάνθη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας. Είναι παντρεμένη    με τον Στέλιο Βασιλειάδη , ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας  και με  τον οποίο έχουν αποκτήσει  2  κορίτσια 15 κ 11 ετών. 

Έχει αποφοιτήσει από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας  και συγκεκριμένα από την  Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων, Τμήμα Φυτικής Παραγωγής το έτος 2002.  Επιπλέον έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές Σπουδές  στο  Τμήμα Χημείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων με θέμα « Περιβάλλον και Αγροδιατροφή».

Το πλούσιο  επαγγελματικό της υπόβαθρο κοσμείται από την ενασχόληση της σε τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας  ως υπεύθυνη στον τομέα του ποιοτικού  ελέγχου τροφίμων . 


Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιμορφώσεις με την χορήγηση πιστοποιητικών σχετικά με τον πρωτογενή τομέα σε ζητήματα ασφάλειας τροφίμων. 

  Η   Χρυσάνθη δήλωσε : Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και γνωρίζοντας  τις δυσκολίες του επαγγέλματος, σε συνδυασμό με τις σπουδές και την επαγγελματική μου εμπειρία , θέλω να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο με όλες μου τις δυνάμεις  τον πρωτογενή τομέα   που αποτελεί την κύρια ενασχόληση  επαγγελματικής δραστηριότητας  της περιοχής από την οποία κατάγομαι. Μια  καινοτόμα ιδέα που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα   είναι η ίδρυση μικρών επαγγελματικών εργαστηρίων (καθοδήγηση για HACCP Και ISO), με τοπικά προϊόντα με σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους τους όπως και η ενημέρωση των αγροτών για προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης. Κύριο μέλημα μου και κίνητρο είναι η νέα γενιά να βγει μπροστά με την ενασχόληση της με τα κοινά για να δώσουμε πνοή και να πραγματοποιήσουμε το νέο  ούτως ώστε όλοι να συμβάλλουμε για την πραγματική αλλαγή και την ανάπτυξη του όμορφου Δήμου μας .

Άργησα να λάβω την απόφαση  της ενασχόλησης μου με τα κοινά  , αλλά γνωρίζοντας πλέον προσωπικά τον κύριο Νίτσα κατάλαβα ότι οι απόψεις του  συμπληρώνουν τις δικές μου και το σημαντικότερο , το όραμα και οι στόχοι για την πόλη μας βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση και για αυτό αποφάσισα να κατέλθω στο πλευρό του και στην παράταξη του με κύριο  γνώμονα την πραγματοποίηση των στόχων μας για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας και τα παιδιά μας . 

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει: 

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  μια νέα δυναμική παρουσία που θα μας βοηθήσει με τις γνώσεις της και την εμπειρία της να δώσουμε το πραγματικά νέο στο Δήμο μας. 

 Η Χρυσάνθη θα σταθεί αρωγός και συμμέτοχος στην ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα του Δήμου μας με τις πολύτιμες γνώσεις της .

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν την   Χρυσάνθη να αναλάβουν τις τύχες του τόπου με ανιδιοτέλεια, ήθος, αποφασιστικότητα  και σεβασμό προς τους συνδημότες μας. 

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης , φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο. 

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία  Χρυσάνθη 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα