Σάββατο, 27/04/2024 | 13:59

Τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Νίκο Παππά επισκέφθηκε ο Υπ. Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας

553 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2023, 7:07 μμ | 0 σχόλια

Τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας Νίκο Παππά επισκέφθηκε ο Υπ. Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας

Τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας Νίκο Παππά, επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ” για τον Δήμο Πάργας και Υποψήφιος Δήμαρχος,  Αχιλλέας Γκούμας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα τραγικά γεγονότα των πλημμυρών, που πλήττουν τα τελευταία 24ωρα την Θεσσαλία.

Ο Νίκος Παππάς και ο Αχιλλέας Γκούμας συζήτησαν για θέματα που αφορούν την πρόληψη πυρκαγιών και αντιμετώπιση πλημμυρών, καθώς και για θέματα επιχειρησιακής ετοιμότητας στον Δήμο Πάργας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας για τις περιοχές του Δήμου Πάργας που είναι αυξημένης επικινδυνότητας και χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής.

“Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι ήδη αισθητές σε ολόκληρο τον κόσμο και προβλέπεται να γίνουν συχνότερες και εντονότερες τις επόμενες δεκαετίες. Ο Δήμος Πάργας και ειδικότερα η περιοχή του Φαναρίου, λόγω του Αχέροντα, βρίσκεται συχνά αντιμέτωπος με πλημμυρικά φαινόμενα. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και επιφυλακή, ώστε οι δημότες του Δήμου μας, να μην έρθουν ξανά αντιμέτωποι με αυτό το φαινόμενο. Οφείλουμε να κάνουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να προστατέψουμε τις ζωές και περιουσίες των δημοτών μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Γκούμας κατά την συζήτηση που είχε με τον Νίκο Παππά και εξήρε το έργο του στην Πολιτική Προστασία της Π.Ε Πρέβεζας, ενώ τον συνεχάρη και για τον άρτιο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην Τοπική Κοινότητα του Σκεπαστού στο Καναλλάκι.

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα