Παρασκευή, 03/05/2024 | 00:25

Σήμερα η γιορτή της Σαρδέλας στην Πρέβεζα

646 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2023, 1:37 μμ | 0 σχόλια
Η Γιορτή της Σαρδέλας, το παραδοσιακό λαϊκό πανηγύρι της Πρέβεζας θα αναβιώσει σήμερα και ώρα 9 το βράδυ στο δημοτικό πάρκινγκ της πλατείας Ανδρούτσου.
Για δεκαετίες η Γιορτή της Σαρδέλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού για την πόλη της Πρέβεζας.
Ο Δήμος Πρέβεζας και φέτος θα υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ψητή σαρδέλα στα κάρβουνα, κηπευτικά της περιοχής αλλά και να τους κεράσει άφθονο κρασί.
Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από την ορχήστρα του Χρήστου Μαρτίνη για γλέντι και χορό μέχρι το πρωί,ενώ το δικό του χρώμα στην βραδιά θα δώσει το χορευτικό τμήμα του Δήμου
Πρέβεζας.
Λόγω της γιορτής της σαρδέλας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εχουν τεθεί σε ισχύ από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας τόσο στο χώρο του πάρκινγκ στην παραλία όσο και στην οδό Σπηλιάδου.
Συγκεκριμένα από το πρωί απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων επί του χώρου στάθμευσης της πλατείας Ανδρούτσου.
Επίσης από τις 7 το απόγευμα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Σπηλιάδου, ενώ στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οχήματα θα εκτρέπονται στην οδό Αλεξανδρουπόλεως.
Τέλος οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) θα διευκολύνονται άμεσα με τις υποδείξεις οργάνων του Λιμεναρχείου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα