Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:51

Πρέβεζα-θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Καραπιπέρης

9543 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/09/2023, 5:49 μμ | 0 σχόλια

 

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις ξυπνούν με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, τον καλόκαρδο και γεμάτο χιούμορ άνθρωπο. Από τις μουσικές που γράφαμε τότε και έχοντας πολύ καλό μας φίλο τον αδερφό του Σπύρο όλα σε κείνη την Πρέβεζα των υπέροχων εποχών που δεν υπάρχει πια . Ξενιτεύτηκε, αγωνίστηκε για μια καλύτερη ζωή, έκανε οικογένεια, αλλά δυστυχώς ήταν άτυχος, ήταν πολύ άτυχος.

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Καραπιπέρης και η είδηση σόκαρε. Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του αδερφού του Σπύρου:

“Ήρθες πριν λίγους μήνες κουρασμένος, λυπημένος χωρίς θάρρος να αντιμετωπίσεις την μεγάλη πρόκληση της διάγνωσης του καρκίνου. Μαζί με την υποστήριξη τών ανθρώπων – φίλων πρώτα και μετά γιατρών καταφέραμε και τον νικήσαμε. Επέστρεψες πίσω νικητής.
Όμως ο Θεός είχε αλλά σχέδια… Πριν λίγες ώρες σε πρόδωσε η καρδιά σου. Θα έκανα οτιδήποτε όπως και την πρώτη φορά εάν γινόταν να σε σώσω. Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια για το μέλλον ο Θεός γελάει μαζί του. Είμαστε τόσο αδύναμοι μπροστά στη θέληση τού και είναι άδικος κάποιες φορές για μάς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μόνο να αφήσουμε ένα θετικό αποτύπωμα από την ύπαρξη μάς πάνω στη γη και όμορφες αναμνήσεις στην οικογένεια μάς. Καλό ταξίδι αδερφέ μου δώσε χαιρετίσματα στην μάνα και τον πατέρα μάς. Καλό παράδεισο.”
Τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι Θανάση 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα