Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:16

Πρέβεζα-θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η κυρά Δήμητρα

5366 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/09/2023, 12:40 μμ | 0 σχόλια

Ανάρτηση για μια θλιβερή είδηση υπήρξε στην ομάδα του Facebook του Πολιτιστικού συλλόγου του  Αγίου Θωμά Πρέβεζας που ενημερώνει για τη φυγή από τη ζωή της Δήμητρας Ασκήτογλου,

της Κυρά Δήμητρας.

Η Κύρα Δήμητρα πήγε να συναντήσει τον Σάββα τον σύζυγό της. Ο Σάββας, που μας λείπει πολύ, ένας έξω καρδιά, σπάνιος άνθρωπος, με το χιούμορ του και την καλοσύνη του, θα υποδεχθεί την Κυρά Δήμητρα και είναι σίγουρο ότι έχουν πολλά να πουν.

Η ανάρτηση του Πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Θωμά για την Κυρά Δήμητρα:

“Υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι που μπορούν να αγγίξουν την καρδιά σου από την πρώτη ημέρα.
Ένας από αυτούς πήρε το δρόμο για τον παράδεισο….η κα. Δήμητρα η δική μας κα. Δήμητρα που πάντα ήταν εκεί για όλα και σε όλα. Ολες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούσε ο σύλλογος τις στήριζε και βοηθούσε. Μας καμάρωνε και μας συγκινούσε με την προσφορά της. Ο χαρακτήρας, οι αρετές και η καλοσύνη της είναι αδύνατο να αποτυπωθούν μέσα σε λίγες γραμμές. Αθόρυβη και διακριτική με ευγένεια ψυχής. Καλό ταξίδι κα. Δήμητρα θα σε θυμόμαστε πάντα εκεί πίσω από τον πάγκο σου να μας χαμογελάς.
Ο σύλλογός μας εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, που έχασε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο.”

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της και ιδιάιτερα στον φίλο μας Σπύρο.

Καλό ταξίδι Κυρά Δήμητρα! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα