Κυριακή, 28/04/2024 | 11:46

Πρέβεζα-“Δήμος της Καρδιάς μας”- Κώστας Ματέρης: Έμπειρος, Ικανός, αποτελεσματικός!

648 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/09/2023, 6:38 μμ | 0 σχόλια

 

Αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πρέβεζας και οι Δημότες τον στηρίζουν και τον εκλέγουν στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας. Έχει θητεύσει με επιτυχία αντιδήμαρχος Πρέβεζας επί δημαρχίας Χρήστου Μπαϊλη και παρότι ο κ. Μπαίλης, ο Κώστας Ματέρης ήταν σε αυτούς που εξελέγησαν στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Χρόνια στους αγώνες, με εμπειρία στα κοινά και την αυτοδιοίκηση έχει ξεδιπλώσει τις ικανότητές του και την αποτελεσματικότητά του. Από τα πρόσωπα που κάθε δημοτική αρχή θα ήθελε για την διοίκηση του Δήμου και την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ο Κώστας Ματέρης είναι πάντα δίπλα στον Δημότη, όποτε ο Δημότης τον χρειαστεί και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να δώσει λύσεις. Η ευστροφία του πολλές φορές είναι από τα προσόντα του που τον κάνουν να δίνει ευκολότερα τις λύσεις στα προβλήματα ή τα ζητήματα που προκύπτουν στον τομέα της καθημερινότητας.

Ο Κώστας Ματέρης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Καλή επιτυχία Κώστα, την αξίζεις!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα