Δευτέρα, 29/04/2024 | 05:40

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θοδωρής Κορωναίος, υποψήφιος με τον Γιάννη Στέφο

839 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2023, 11:58 πμ | 0 σχόλια
“Στις αρχές του 2019, ξεκινήσαμε με πολλούς συμπολίτες από όλη την Ήπειρο την Περιφερειακή Παράταξη, το ¨Κοινό των Ηπειρωτών¨, με επικεφαλής τον Γιώργο το Ζάψα. Ήταν η Παράταξη που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
Από το Σεπτέμβριο του 2019, που βρίσκομαι στο Π.Σ με τη δική σας ψήφο ως πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πρέβεζας, δουλέψαμε και αγωνιστήκαμε για πολλά θέματα.
Ασκήσαμε έλεγχο στην Περιφερειακή Αρχή, αλλά συμβάλλαμε και με τις προτάσεις μας, όπως οφείλαμε, ώστε να είμαστε κυρίως αποτελεσματικοί ως μείζονα αντιπολίτευση.
Αναδείξαμε και φέραμε τα μεγάλα αναπτυξιακά θέματα που απασχολούν το Νομό μας (οδικοί άξονες, νέο Νοσοκομείο, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής και Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, νέο Διοικητήριο κλπ) αλλά και θέματα καθημερινότητας των Πολιτών.
Αλλά κυρίως ως Παράταξη και εγώ προσωπικά ήμουν στην Κοινωνία παρόν και πάντα μπροστά στα μεγάλα θέματα που απασχόλησαν το Νομό μας (Δάσος Βαλανιδορράχης, μεγάλες ΑΠΕ σε Ζηρό και Καμαρίνα, Αγροτικά θέματα, ΤΟΕΒ κ.α).
Συνεχίζουμε λοιπόν με τον Γιάννη το Στέφο ως νέο επικεφαλής, έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα κοινά και ανιδιοτελώς προσφέρθηκε σε μια, πραγματικά δύσκολη περίοδο, να αναλάβει την ευθύνη της προσπάθειας για την αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου. Σε αυτή την προσπάθεια και μετά την τιμητική του, προς εμένα, πρόσκληση δεν θα μπορούσα να λείπω.
Θέλουμε η Ήπειρος να γίνει η μια σύγχρονη και αναπτυγμένη Περιφέρεια η οποία θα κρατάει τους πολίτες στις πόλεις και στην ύπαιθρο, θα μειώσει τις μεγάλες ενδοπεριφερειακές ανισότητες και θα αναδείξει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, την αύξηση του εισοδήματός του με προτεραιότητα στην αειφορία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της κοινωνικής συνοχής. Και το ¨Κοινό των Ηπειρωτών¨, έχει τη γνώση, την εμπειρία και κυρίως την όρεξη για δουλειά για να τα πετύχει.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τον Γιώργο το Ζάψα, έναν αυτοδιοικητικό άντρα με μεγάλη εμπειρία, για την εμπιστοσύνη του στη διαχείριση των θεμάτων αρμοδιότητας της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του Π.Σ. Κυρίως όμως τον ευχαριστώ για την εμπειρία που απέκτησα κοντά του στην αυτοδιοίκηση Β΄βαθμού. Μόνο για αυτό άξιζε μέχρι τώρα το ταξίδι.
Αγαπητοί συμπολίτες, στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον της Περιφέρειας και θα αναδείξουμε τη νέα Περιφερειακή Αρχή αλλά και τους ανθρώπους που θα εκπροσωπούν το Νομό μας. Για όλα τα παραπάνω, ζητώ τη στήριξή σας και την ψήφο σας.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα