Σάββατο, 27/04/2024 | 19:27

Ο Καλοκαιρινός-Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πρέβεζας “Ταξίδεψε” και στη ΔΕΘ

1094 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/09/2023, 1:12 μμ | 0 σχόλια

 

Είναι ο απόλυτος οδηγός πληροφόρησης στον τουριστικό τομέα, με χιλιάδες αντίτυπα και χιλιάδες αναγνώστες!

Διαφημίζει το νομό Πρέβεζας σε δύο γλώσσες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και τον Διαφημίζει και στο νομό Πρέβεζας και στις Εκθέσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού.

Ο Καλοκαιρινός -Τουριστικός Οδηγός της Π.Ε. Πρέβεζας είναι μοναδικός και δεν αντιγράφεται. Κυκλοφόρησε για 9η συνεχή χρονιά και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στον τουρισμό του νομού Πρέβεζας κάτι που είναι ευρέως και γενικώς αποδεκτό.

Και σε αυτή η έκδοσή του,  ξεκίνησε το ταξίδι του Let’s Go Preveza (Καλοκαιρινός-Τουριστικός Οδηγός Π.Ε. Πρέβεζας) από την Ήπειρο, θα συνεχίσει σε εγχώριες τουριστικές εκθέσεις αλλά και σε εκθέσεις του εξωτερικού, όλη την περίοδο του χρόνου.

Σταθμός της επίσκεψης του Καλοκαιρινού-Τουριστικού οδηγού του νομού Πρέβεζας (Let’s Go Preveza) ήταν και  η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και εκεί κέρδισε τις εντυπώσεις και τα ευμενή σχόλια του κόσμου.

Πέρα από την Ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό, αισθάνομαι τιμή για τον κόσμο που 9 χρόνια τώρα έχει αντιληφθεί πλήρως το πόσο αποδοτική για τον τουρισμό και για τις επιχειρήσεις που προβάλλονται, είναι η πολυτελής έκδοση του Καλοκαιρινού-Τουριστικού Οδηγού του νομού Πρέβεζας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Ο Εκδότης

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα