Σάββατο, 27/04/2024 | 09:32

Ο Γεράσιμος (Μάκης) Μπάρκας με διάθεση προσφοράς στην παράταξη της Ενότητας “Δήμος της Καρδιάς μας”

869 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/09/2023, 3:45 μμ | 0 σχόλια

Ο Γεράσιμος (Μάκης) Μπάρκας με διαρκή διάθεση προσφοράς έχει ενταχθεί  στην παράταξη της Ενότητας “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου  και είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου.

Έντιμος, εργατικός, ευγενής άνθρωπος και με χιούμορ ο Μάκης, δεν είναι τυχαίο ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία του Δήμου Πρέβεζας.

Είναι έξω καρδιά άνθρωπος, αξίζει να στηριχτεί ο Μπάρκας Γεράσιμος (Μάκης)| που μας συστήνεται μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό:

“Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο ¨Δήμος της καρδιάς μας!» στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κανάλι της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου και είμαι νυμφευμένος με την Δήμητρα Τσόγκα με καταγωγή από την Τοπική Κοινότητα Εκκλησιές . Εργάζομαι επί σειρά ετών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας του Υπουργείου Πολιτισμού ως αρχαιοφύλακας του μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νικόπολης και είμαι επίσης υπεύθυνος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο  Ρωμαϊκό Ωδείο.

Πήρα την απόφαση να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Πρέβεζας σε συνδυασμό της εμπειρίας μου στην αυτοδιοίκηση καθώς έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κατά την περίοδο 2006-2010 καθώς και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του πρώην Δήμου Ζαλόγγου και από την άλλη ως προς τη διαρκή μου θέληση να προσφέρω στον τόπο μου και να συμβάλλω ενεργά στην ενωτική αναπτυξιακή εξωστρέφεια του οράματος του Συνδυασμού της Νίκης όλων των Δημοτών. Ο Δήμος της καρδιάς μας έχει Δήμαρχο! Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους και να έχουμε ένα καλό δυναμικό προεκλογικό αγώνα με ήθος, ενότητα και μαχητικότητα για το καλό του τόπου μας που ζούμε και αγαπάμε.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα