Παρασκευή, 03/05/2024 | 08:23

Ξεκινούν και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Μουσικής από τον Δήμο Πάργας

721 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2023, 10:35 πμ | 0 σχόλια

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Πάργας για ενίσχυση της Μουσικής Παιδείας με δωρεάν μαθήματα Πιάνου – Κιθάρας – Πνευστών Οργάνων – Φιλαρμονικής. Μία προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από τους μαθητές μικρούς και μεγάλους, κάθε ηλικίας που ήδη έχουν παρακολουθήσει τα δωρεάν μαθήματα μουσικής στον Δήμο μας.  Η περσινή συναυλία των τμημάτων μουσικής του Δήμου ανάδειξε την δίψα, την αγάπη, αλλά και το ταλέντο των παιδιών μας στην καλλιτεχνική δημιουργία και στον πολιτισμό και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!

Από τις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα νέα τμήματα Κιθάρας και Πνευστών Οργάνων-Φιλαρμονικής ενώ τα μαθήματα πιάνου ξεκινούν στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι μαθητές που παρακολούθησαν πέρυσι τα μαθήματα,  θα προσέρχονται τις ίδιες ημέρες και ώρες και στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό θα ενημερώσουν τους Δασκάλους τους, (μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου) για να ελεγχθεί εάν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

Τα μαθήματα στο Καναλάκι θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου και στην Πάργα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάργας. Στις 2η Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές νέων μαθητών στα τμήματα μουσικής. Λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων ωρών διδασκαλίας, οι εγγραφές θα σταματήσουν μόλις συμπληρωθούν οι ώρες κατά προτεραιότητα. Η αίτηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του δήμου και θα αποστέλλεται μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο music@parga.gr. Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες Δευτέρα έως Παρασκευή 11:30-13:00 οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στον Καθηγητή Μουσικής κ. Θωμά Μητροφάνη (6977452845). Για τα μαθήματα πιάνου θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα