Τετάρτη, 01/05/2024 | 10:31

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: Πολυστάφυλο και Άσσος επιβεβαίωσαν την ισχυρή σχέση με την διοίκηση και τον Δήμαρχο

363 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/09/2023, 9:53 πμ | 0 σχόλια

Πολυστάφυλο και Άσσος επιβεβαίωσαν την ισχυρή σχέση με την διοίκηση και τον Δήμαρχο και έστειλαν μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

 

Τις Κοινότητες του Πολυσταφύλου και του Άσσου, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξης, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.

Ο Δήμαρχος Ζηρού, παρουσίασε τα θετικά που έγιναν τα τελευταία χρόνια στον Δήμο και στις δύο κοινότητες, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν η πανδημία και η ενεργειακή κρίση. Δεν απέφυγε να παραδεχτεί ότι υπήρξαν και ζητήματα που δεν επιλύθηκαν άμεσα, ωστόσο και με την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που έκανε ο Δήμος, δόθηκε η δρομολογήθηκε λύση.

Στο Πολυστάφυλο, έκανε ειδική αναφορά στην τοποθέτηση καινούργιων δεξαμενών και αντλιών στην ύδρευση και τη σύνδεση με τηλεμετρία που επιλύουν ένα τεράστιο πρόβλημα για την Κοινότητα, στην οδοποιία που κατασκευάστηκε με παράλληλη αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης, ενώ προανήγγειλε την κατασκευή παιδικής χαράς σε χρόνο άμεσο, την αντικατάσταση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης, τη συνέχιση των ασφαλτοστρώσεων κ.ά.

Στην Κοινότητα του Άσσου επισήμανε τα έργα στην ύδρευση, στην οδοποιία, στην κατασκευή παιδικής χαράς, στις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις και βέβαια την κατασκευή του μνημείου για την ιστορική μάχη της Μπογόρτσας, που τονώνει το πατριωτικό φρόνημα και τιμά τους Λακκιώτες και Σουλιώτες αγωνιστές και ήρωες της επανάστασης.

Ανήγγειλε νέες ασφαλτοστρώσεις και περισσότερα έργα μέσα στην επόμενη θητεία.  

Οι ειλικρινείς συζητήσεις που είχε ο Δήμαρχος με τους κατοίκους κατέδειξαν το επιστέγασμα της ισχυρής σχέσης που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια, με παραγωγή έργου στην πράξη και σχεδιασμό για το μέλλον του τόπου. 

Και στις δύο Κοινότητες παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι που πρόσθεσαν το δικό τους δυνατό μήνυμα νίκης της «Νέας Πορείας για τον Δήμο Ζηρού».  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα