Δευτέρα, 29/04/2024 | 16:24

Νέα Πορεία-Νίκος Καλαντζής, Δήμαρχος Δήμου Ζηρού: Αυτοπεποίθηση και σιγουριά νίκης στη συνάντηση των υποψηφίων!

1111 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/09/2023, 7:27 πμ | 0 σχόλια
Καλαντζής: «Διεκδικούμε μία νέα θητεία για έναν Δήμο σύγχρονο, πρωτοπόρο, τεχνοκρατικό, ψηφιακό, με υλοποίηση μεγάλων αλλά και μικρών έργων που έχουμε ήδη δρομολογήσει. –Έχουμε το πιο δυναμικό ψηφοδέλτιο και βαδίζουμε με σιγουριά»
«Με εφόδιο το σημαντικό έργο, το πρόγραμμά μας για τη νέα θητεία, αλλά και τον συνεκτικό και δυναμικό συνδυασμό μας, θα φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις εκλογές του Οκτωβρίου» ανέφερε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, μιλώντας στους υποψηφίους και τις υποψήφιες τόσο για τον Δημοτικό, όσο και για τα Τοπικά Συμβούλια, σε μία ενθουσιώδη συνάντηση.
Ο Δήμαρχος Ζηρού, στην πρώτη συνάντηση της ολομέλειας της παράταξης, που έγινε στη Λίμνη Ζηρού, για μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε έναν Δήμο, σύγχρονο, τεχνοκρατικό, πρωτοπόρο στις ψηφιοποιημένες υπηρεσίες, φιλικό προς τον πολίτη, με μετρήσιμο κοινωνικό έργο. Ολοκληρώσουμε πολλά, μεγάλα και μικρά έργα εν μέσω μάλιστα υγειονομικής κρίσης όπου οι χρηματοδοτήσεις ανεστάλησαν και ότι χρήματα δινόταν ήταν αποκλειστικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Το διάστημα αυτό ήταν περίπου η μισή θητεία… Εμείς όμως ακόμη και μέσα στην πανδημία δεν κλείσαμε τα πληκτρολόγια… Παράλληλα με τα υγειονομικά μέτρα που λάβαμε γιατί η υγεία και η ζωή είναι πάνω απ’ όλα, εργαστήκαμε σκληρά, ωριμάσαμε μελέτες κι έτσι καταφέραμε να προχωρήσουμε έργα που είναι σε εξέλιξη σήμερα αλλά και πολλά ακόμη που θα τα δούμε να υλοποιούνται το αμέσως επόμενο διάστημα. Όλα αυτά με χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά και τομεακά προγράμματα γιατί έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις. Αυτή η πορεία προς το μέλλον δεν μπορεί να ανακοπεί».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καλαντζής, ανέφερε: «Βγήκαμε μπροστά σε κάθε ζήτημα. Δεν κρυφτήκαμε, δεν ήμασταν νωθροί. Όπου χρειάστηκε αγωνιστήκαμε, διεκδικήσαμε, πετυχαίνοντας πολλά. Αφιερώσαμε άπειρες ώρες για να τα καταφέρουμε. Βάλαμε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα των πολιτών. Και το κάναμε από υποχρέωση και από την αγωνία που είχαμε να στηρίξουμε με αποφασιστικό και αποτελεσματικό τρόπο τους συμπολίτες μας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Από την αγάπη για τον τόπο μας και το όραμά μας για το αύριο. Τώρα που βγήκαμε κάπως στο ξέφωτο από την υγειονομική αλλά και την ενεργειακή κρίση, τις οποίες δεν τις επικαλούμαι ως άλλοθι αλλά γιατί αποτέλεσαν προσωρινό τροχοπέδη στην προσπάθειά μας και την εξέλιξη πολλών έργων, αλλάξαμε ταχύτητες και ρυθμούς».
Για τον συνδυασμό «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού» ο Δήμαρχος Ζηρού, τόνισε: «Έχουμε τον πληρέστερο συνδυασμό. Καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με άλλη παράταξη. Το γνωρίζουμε, το μαθαίνει και ο κόσμος πλέον. Θα του το υπογραμμίσουμε κι εμείς στην καθημερινή επαφή και επικοινωνία μαζί του. Σας καλώ σε έναν δυναμικό πλην όμως απόλυτα πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, όπως αρμόζει στην παράταξή μας και τη μέχρι σήμερα πορεία μας».
Κλείνοντας ο Δήμαρχος Ζηρού, έδωσε –καταχειροκροτούμενος- το σύνθημα για έναν δυναμικό αγώνα στη νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα