Δευτέρα, 29/04/2024 | 13:39

Με επίσκεψη στον Αστυνομικό Σταθμό Πάργας συνεχίζει τις επαφές του ο Υπ. Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας

600 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/09/2023, 9:31 πμ | 0 σχόλια

Συνεχίζει τις επαφές του με φορείς και υπηρεσίες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας, ο οποίος επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό Πάργας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, μαζί με την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο του συνδυασμού Δικηγόρο και επιχειρηματία Γεωργία (Γωγώ) Κυριάκη, συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Σταθμού κ. Θωμά Γούλα, τον Υποδιοικητή κ. Ταξιάρχη Σάλιαρη και τον αστυνομικό κ. Βησσαρίωνα Ρίζο.
Μαζί συζήτησαν θέματα που απασχολούν την υπηρεσία, θέματα συνεργασίας, αλλά και ζητήματα προστασίας του πολίτη στον Δήμο Πάργας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάργας, όπως και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας που επισκέφθηκε νωρίτερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, είναι υπηρεσίες σημαντικές για την ασφάλεια των πολιτών, που αντιμετωπίζουν όμως σοβαρά θέματα στελέχωσης.
Για αυτό και σε κάθε ευκαιρία ο Αχιλλέας Γκούμας, εξάρει το σημαντικό έργο των υπαλλήλων, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, φροντίζουν ώστε, να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής.
Σε δήλωση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας τονίζει, πως μέσα από την συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ενίσχυσης με προσωπικό αλλά και η αναβάθμισης του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας, όπως και όλων των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκονται στον Δήμο Πάργας, μπορεί να επιτευχθεί. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, αυτό αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού και προσωπική του δέσμευση.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα