Σάββατο, 04/05/2024 | 13:36

“Μαζί για τον Πολίτη” -Ευάγγελος Κωνσταντής στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ:Ισόρροπη Ανάπτυξη για τους πολίτες

944 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/09/2023, 10:01 πμ | 0 σχόλια

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα ψηφοδέλτια φιλοξενήσαμε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και την εκπομπή “ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Συνομιλήσαμε με τον αστυνομικό Ευάγγελο Κωνσταντή υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο  Ζηρού με τον συνδυασμό “Μαζί για τον Πολίτη” και υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού τον Γιώργο Ζυγούρη.

Αφού ευχήθηκε χρόνια πολά για την γιορτή του Αγίου Βησσαρίωνα και ευχαρίστησε για το βήμα που δίνει το ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ σε νέα πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Ευάγγελος Κωνσταντής σημείωσε: “Εγώ εργάζομαι ως αστυνομικός εδώ και 15 χρόνια. Η ιδιότητα του αστυνομικού είναι συνυφασμένη και πολλές φορές αλληλένδετη με την προσφορά και την ανάμειξη στα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας. Θέλοντας και η ο αστυνομικός είναι κοινωνός των προβλημάτων και καλείται καθημερινά να δίνει και λύσεις. Οπότε ήρθε  και η ενασχόλησή μου με τα κοινά μετά από την πρόταση που μου έκανε ο κύριος Ζυγούρης τιμώντας με να με θέσει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Φιλιππιάδας. Η ενασχόλησή μου αυτή έχει ένα και μόνο σκοπό την βελτίωση των συνθηκών και του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μου, όχι όμως μία βελτίωση μέσα από μία άναρχη κατάσταση, αλλά μέσα από ένα πλαίσιο κανόνων και αξιών μιας και αντιπροσωπεύουμε κι ένα κομμάτι που προστατεύει τον νόμο και το νομικό πλαίσιο. Για μένα η δικαιοσύνη, η ισονομία και ο ανθρωπισμός αποτελούν για μένα αφετηρία για οποιαδήποτε λήψη αποφάσεων. Με αυτές τις αρχές θα υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη για τους πολίτες. Αυτό είναι το όραμά μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να το μετουσιώσω.”

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα