Δευτέρα, 29/04/2024 | 15:43

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμος Πρέβεζας: Περιοδεία στο εργοστάσιο Foppen

498 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/09/2023, 1:53 μμ | 0 σχόλια

Στις 15.9 πραγματοποιήθηκε περιοδεία και ενημέρωση των εργαζομένων από υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κύρλα, στο εργοστάσιο Foppen. Προηγήθηκε συνάντηση με εκπρόσωπο της διοίκησης συζητώντας ζητήματα που αφορούν την αύξηση της παραγωγής, τις προσλήψεις προσωπικού και τα μέτρα προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία και συζήτηση με εργαζόμενους της επιχείρησης κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για Δήμο και Περιφέρεια. Τονίστηκε η ανάγκη να δυναμώσει η Λαϊκή Συσπείρωση παντού και τα οφέλη που θα προκύψουν για όλους τους εργαζόμενους και το λαό αν είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή καθώς στην προμετωπίδα της πάλης θα βάζουμε καθημερινά τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων. Τονίστηκε επίσης ότι οι εκλεκτοί των αστικών κομμάτων σε Δήμο και Περιφέρεια δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους, δεσμεύονται σε επιχειρηματικά συμφέροντα και την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρεθούν απέναντι τους.
Κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κύρλας κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, σκεφτόμενοι πως μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτή την επιλογή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα