Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:44

Η Πρεβεζάνικη καντάδα αναβίωσε με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο!

790 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/09/2023, 11:23 πμ | 0 σχόλια

Η πρεβεζάνικη καντάδα αναβίωσε το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου  στα στενά του ιστορικού κέντρου και στην αυλή της Μποτιλιας.

Ο όμιλος μουσικής του 1ου πρότυπου γυμνασίου Πρέβεζας, με τη συμμετοχή Πρεβεζάνων μουσικών και τη στήριξη του ομίλου για την UNESCO Πρέβεζας, πραγματοποίησε μία όμορφη καντάδα στο κέντρο της πόλης, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους…
Στη συνέχεια,η κομπανία κατέληξε στην αυλή του art cafe Μποτιλια, όπου μετά από σύντομους χαιρετισμούς της υπεύθυνης του ομίλου μουσικής κ.Ολγας Κουρεμένου και του επικεφαλής του ομίλου για την UNESCO κ. Ευάγγελου Κατσίμπρα, έγινε μια σύντομη παρουσίαση της εργασίας των μαθητριών για την πρεβεζάνικη καντάδα και ακολούθησε ανάλογο μουσικό πρόγραμμα. Το ακροατήριο, όλων των ηλικιών συμμετείχε με κέφι!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μουσικούς Βασίλη Τζίμα, Χρήστο Τάγκα και Ηλία Χαραλάμπους, καθώς και στους κανταδορους της βραδιάς, Σωτήρη Ντίτσο, Αλέκο Ρουγκα, Γιάννη Τριάντο, Πέπη Κατωγιαννη,Κική Σακκά, Κατερίνα Ρουγκα, Δήμητρα Κωτση.Στο σχήμα συμμετείχε και η υπεύθυνη του ομίλου μουσικής, Όλγα Κουρεμένου.

Συγκινητική η παρουσία των παλιών κανταδορων κ Στράτου Σταμουλάκη και κ Αγνής Γιαννουλάτου, που βοήθησαν με πολλές πληροφορίες στην έρευνα των μαθητριών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα