Σάββατο, 04/05/2024 | 00:40

Η Πρέβεζα έχει ποδοσφαιρική ομάδα και αξίζει της στήριξης όλων!

1602 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/09/2023, 6:17 μμ | 0 σχόλια

Άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Πρέβεζα, δημιούργησαν  τον Α.Σ. Νικόπολη, ένα όνομα που παραπέμπει σε άλλες εποχές την τότε ποδοσφαιρική Νικόπολη από την οποία εκείνες τις εποχές είχαν βγει  παιχταράδες.

Μπορεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα να έκλεισε έναν κύκλο και να ανοίγει άλλος, άλλωστε η συνένωση της Νικόπολης και της Ένωσης γέννησε τον ΠΑΣ Πρέβεζα, μπορεί η ιστορία να επαναλαμβάνεται με άλλο τρόπο.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται από τη διοίκηση του Α.Σ. Νικόπολη γίνεται με έμφαση σε δικά μας παιδιά, σε παιδιά από την περιοχή μας που παίζουν ποδόσφαιρο και αγαπούν το ποδόσφαιρο .

Και επειδή το εγχείρημα είναι στην αρχή, εκεί υπάρχουν και οι μεγαλύτερες δυσκολίες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα που να σφύζει από υγεία καταρχήν και εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό.

Κύριο μέλλημα όμως είναι το να υπάρχει ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με έδρα την πόλη της Πρέβεζας που οι παίκτες να προέρχονται από τα σπλάχνα της περιοχής.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Α.Σ. Νικόπολη θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας με κόστος μόλις… 10 ευρώ!

Η Πρέβεζα έχει ποδοσφαιρική ομάδα και αξίζει της στήριξης όλων. VAMOS Νικόπολη! Από την πόλη της Νίκης, για την ομάδα της Νίκης!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα