Τετάρτη, 01/05/2024 | 22:41

Η ΔΩΔΩΝΗ Συμμετέχει στο Μενού των Χρυσών Σκούφων 2023 με την αγαπημένη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ

522 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/09/2023, 10:12 πμ | 0 σχόλια

Η ΔΩΔΩΝΗ, για 3η συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε χορηγό στην υψηλού κύρους τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι», η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων συμμετείχαν και μαγείρεψαν οι 11 πιο επιδραστικοί σεφ στην Ελλάδα, οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω ψηφοφορίας που διοργάνωσε το Αθηνόραμα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 σεφ εγνωσμένων ικανοτήτων και κύρους.

Η ΔΩΔΩΝΗ, πρωταγωνίστησε με την εκλεκτή και πολυβραβευμένη Φέτα ΠΟΠ ως κύριο συστατικό για το φετινό μενού. Το πάντρεμα της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ με τη γαστρονομική τεχνογνωσία των καταξιωμένων σεφ δημιούργησε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που αιχμαλώτισε τις αισθήσεις όλων των παρευρισκόμενων.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποστηρίξαμε για άλλη μια χρονιά την τελετή απονομής των βραβείων. Φέτος,  η συνεργασία μας απέκτησε ιδιαίτερη σημασία καθώς επικεντρωθήκαμε στην ανάδειξη της εξαιρετικής γεύσης της Φέτας ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ. Το “πάντρεμα” της φέτας μας με όλες τις δημιουργίες του μενού ήταν μια απόδειξη της δέσμευσής μας για την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στη διατήρηση της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Ελλάδας, αγκαλιάζοντας παράλληλα την καινοτομία. Πιστεύουμε στη δύναμη των συστατικών υψηλής ποιότητας για την ανάδειξη της ελληνικής γεύσης!» 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα