Δευτέρα, 29/04/2024 | 07:11

Ευχαριστήριο της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» για τη ανταπόκριση των Ηπειρωτών στην προεκλογική της εκδήλωση

533 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/09/2023, 2:35 μμ | 0 σχόλια

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο ο οποίος,  παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες,  κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο του du Lac στη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης των βασικών προγραμματικών προεκλογικών θέσεων και του ψηφοδελτίου της παράταξης.

Ευχαριστούν επίσης όλους όσοι έστειλαν μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στο συνεχιζόμενο  αγώνα της παράταξης για την ανάπτυξη της Ηπείρου, ως και όλους εκείνους που μετά την εκδήλωση συνεχάρησαν τη νυν Περιφερειακή Αρχή για το πολύπλευρο και ουσιαστικό έργο που παρουσίασε στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας της.

Το μήνυμα και από τη χθεσινή εκδήλωση είναι σαφέστατο: Η Περιφερειακή Αρχή της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» είναι η μόνη που πορεύεται στην προεκλογική περίοδο έχοντας να παρουσιάσει και να κριθεί από τα έργα της, έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την επόμενη περιφερειακή περίοδο, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι ήδη προγραμματισμένες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα