Σάββατο, 04/05/2024 | 11:06

Ελένη Κολιοφώτη: Γιατί επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Αχιλλέα Γκούμα ;

876 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/09/2023, 11:50 πμ | 0 σχόλια
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα, τώρα που καταλάγιασε η σκόνη ,που κατατέθηκαν οι συνδυασμοί να απαντήσω σε φίλους ,γνωστούς, τους Δημότες μας και να συστηθώ εκ νέου ,να σας πω δυο λόγια ,να καταθέσω την αλήθεια μου . Αν και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι προτιμώ τα έργα από τα λόγια….
Γιατί επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Αχιλλέα Γκούμα ;
­ Επέλεξα τον συνδυασμό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα γιατί ως άνθρωπος ο Αχιλλέας είναι αυθεντικός , δυναμικός, εξωστρεφής, δοτικός.
Αγαπάει και νοιάζεται αληθινά, για τους ανθρώπους του τόπου του. Συνεργαστήκαμε μαζί σε διάφορες δράσεις τόσο με την ιδιότητα του ως μέλος Επιμελητηρίου Πρέβεζας όσο και με την ιδιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου.
Εκτιμάει τους συνεργάτες του ,ασπάζεται την άποψή τους ,χαίρεται τις επιτυχίες τους ,νοιάζεται για τα προβλήματα τους , συμμερίζεται τις ανησυχίες τους.
Έχουμε την ίδια πίστη στη δύναμη της συνεργασίας και της συλλογικότητας.
Διαπίστωσα ότι δημιουργεί τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για συνέργειες.
Γιατί η Ελένη Κολιοφώτη πάλι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος;
Το να υπηρετήσω τους συνδημότες μου από μια εκλεγμένη θεσμική θέση στον χώρο της αυτοδιοίκησης αποτελεί από μόνο του μια πρόκληση.
Η ενασχόληση με τα κοινά , η πολιτική για μένα παραμένει η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε , να βελτιώνουμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε .
Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα είναι εμπιστοσύνη. Αλλά είναι και η τέχνη του εφικτού . Να υπόσχεσαι πράγματα που μπορούν να υλοποιηθούν .Με αυτές τις απόψεις ασχολούμαι με τα κοινά και θα συνεχίσω να ασχολούμαι…. Γιατί πιστεύω στον ευλογημένο τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Πιστεύω στη συμμετοχικότητα και τη συνεργασία και το έχω αποδείξει όλα τα χρόνια που ήμουν Δημοτική Σύμβουλος, αλλά και όσα χρόνια δεν είχα θεσμικό τίτλο δεν στάθηκε εμπόδιο για να προσφέρω στον τόπο μου και στους ανθρώπους του.
Συνεργάζομαι αποτελεσματικά, ουσιαστικά με φορείς , Συλλόγους , Επαγγελματίες με κοινό σκοπό την ενίσχυση τοπικής ταυτότητας ,την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του και την Ανάπτυξη του τουρισμού συνολικά στην περιφέρεια Ηπείρου.
Το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον τόπο μου το έχω αποδείξει με έργα και πράξεις.
Σας θέλω στο πλευρό μου. Ζητάω την την ψήφο σας .
Αν πιστεύτε , σε μένα και στις δυνατότητες μου ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ .
Με πίστη στον τόπο μου και εμπιστοσύνη σε Σας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα