Κυριακή, 28/04/2024 | 20:33

Δεν υπάρχει άλλος… Σπύρος Σακκάς: Υποψήφιος με τον “Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

924 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/09/2023, 1:19 μμ | 0 σχόλια

Κάθε φορά που τον συναντώ με το πλατύ του χαμόγελο και το αστείρευτο χιούμορ του, αντλώ δύναμη, αισιοδοξία και πίστη ότι η Πρέβεζα της θετικής ενέργειας και η διαχρονικά Όμορφη Πρέβεζα, αντέχει στον χρόνο.

Φορέας Θετικής ενέργειας, θετικών σκέψεων που μετατρέπονται σε θετικές πράξεις. Γνωριζόμαστε χρόνια κι όμως παρά το γεγονός ότι τα χρόνια περνούν εγώ με τον Σπύρο όχι μόνο δε μεγαλώνουμε, αλλά μένουμε σε κείνες τις εποχές που τις κουβαλάμε μαζί μας, στην καρδιά, το μυαλό, την καθημερινότητά μας.

Ο Έρωτας του Σπύρου για την Εύη, δεν θα σβήσει ποτέ, γιατί μοιάζει με ηφαίστειο και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά του, εκτός από ένα εξαιρετικό πατέρα, έχουν και έναν πολύ καλό φίλο, τον Σπύρο!

Πνευματικά καλλιεργημένο πρόσωπο, με ιδέες, με προσφορά στον αθλητισμό (Beach Volley) , με μεγάλη αγάπη για την Πρέβεζα και με όνειρα για να την δει ακόμα περισσότερο αναπτυγμένη, ακόμα περισσότερο αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα!

Ευρηματικός και προχωρημένος με τα βιντεάκια (μιλάμε για υπερπαραγωγές αδερφέ, πολύ ψαγμένα πράγματα…)  που δείχνουν την ανησυχία του , αλλά και την ομορφιά της ψυχής και του πνεύματός του.

Είναι μοναδικός, όπως μοναδικό είναι ένα δακτυλικό αποτύπωμα, δεν υπάρχει… άλλος… Σπύρος Σακκάς! Αξίζει να στηριχτεί και να ψηφιστεί για το καλό της ίδιας της Πρέβεζας.

Ο Σπύρος Σακκάς είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Καλή επιτυχία Σπύρο μου!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα