Τρίτη, 30/04/2024 | 07:23

“Δήμος της καρδιάς μας”: Ο Αντώνης Τσίπης από τις υποψηφιότητες που αξίζουν της προσοχής μας!

1138 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2023, 5:46 μμ | 0 σχόλια

 

Έχει γράψει αμέτρητο χρόνο στο… κοντέρ του, αναφορικά με το τουριστικό γίγνεσθαι. Χρόνια σε επαφές με μεγάλο αριθμό επισκεπτών μας, γνωρίζει από πρώτο χέρι -όσο λίγοι- την ειδική ψυχολογία του επισκέπτη και του τουρίστα. Πάνω από όλα γνωρίζει τα ζητήματα που η περιοχή μας στο κεφάλαιο τουρισμός οφείλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση.

Ο Αντώνης Τσίπης είναι ένα άξιο στέλεχος του τουρισμού, που θα είναι  υπέρ το δέον χρήσιμος στη διοίκηση του Δήμου Πρέβεζας.

Είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και είναι από τις υποψηφιότητες που αξίζουν της προσοχής μας και βεβαίως και της επιλογής μας!

Είναι σταθερός στις απόψεις του, έχει ξεκάθαρη στάση σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στα κοινά της περιοχής μας και έχει ένα ιδιαίτερο προσόν που θα ζήλευαν επικοινωνιολόγοι και δημοσκόποι. Οι προβλέψεις του επιβεβαιώνονται στο 100%!

Η γνησιότητά του, κάνουν ξεχωριστή την υποψηφιότητα του Αντώνη Τσίπη, ο οποίος χαίρει εκτίμησης στην κοινωνία του Δήμου Πρέβεζας και όχι μόνο.

Καλή επιτυχία Αντώνη!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα