Κυριακή, 28/04/2024 | 16:25

“Δήμος της Καρδιάς μας”: Με τους Ετεροδημότες των Αθηνών ο Νίκος Γεωργάκος

445 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/09/2023, 8:38 πμ | 0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!»  Νίκος Γεωργάκος συναντήθηκε με τους Πρεβεζάνους των Αθηνών

 

Στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το οργανωτικό του Συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!», μίλησε αλλά και συνομίλησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γεωργάκος, με Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνους των Αθηνών. 

Στην εκδήλωση ο Νίκος Γεωργάκος ως Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού της Δημοτικής Αρχής, ευχαρίστησε τους Πρεβεζάνους που ζούνε στην Αττική και στην Αθήνα και εργάζονται ως στελέχη στον κεντρικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα και σε νευραλγικούς φορείς, για την καλή συνεργασία σε όλο το διάστημα της πρώτης θητείας. 

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Ακαδημίας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε το συνάδελφο και καλό του φίλο Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για τη φιλοξενία και του ευχήθηκε καλή επανεκλογή. 

Στο χαιρετισμό του πριν την προβολή του σποτ απολογισμού και του κεντρικού σποτ του Συνδυασμού ο Νίκος Γεωργάκος τόνισε μεταξύ άλλων :

«Αγαπητοί συμπατριώτες μας, Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι των Αθηνών και της Αττικής σας ευχαριστώ θερμά που  ανταποκριθήκατε σε αυτή την πρόσκλησή μου και βρίσκεστε σήμερα στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων και στο όμορφο αυτό αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης.

Είναι μεγάλη μου η χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, βλέπω και πολλούς καλούς φίλους. Βρίσκομαι σήμερα στην Αθήνα  από την επιτυχημένη χθεσινή ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης του απολογισμού, της πρώτης μας θητείας 2019 -2023, μίας θητείας με θετικό πρόσημο αλλά και με το χαρακτηριστικό της διοικητικής συνέχειας και της συνεργασίας.

Η επίπονη και πολυδιάστατη θητεία που είχαμε στο Δήμο Πρέβεζας ως Δημοτική Αρχή του Συνδυασμού μας «Δήμος της καρδιάς μας!», που με υπερηφάνεια σας λέω ότι ήδη έχει ενισχυθεί και σχεδόν διπλασιαστεί σε δυναμικό συμβούλων, μέσα στην τριετή πανδημία αλλά και με τις αρρυθμίες της απλής αναλογικής, δεν μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε ότι είχαμε σχεδιάσει για δράσεις με την Πρεβεζάνικη κοινότητα των Αθηνών. 

Και το λέω αυτό από την αρχή αυτό για να είμαι ειλικρινής. Βέβαια ήδη με τους συνεργάτες μου στο πλαίσιο της πρώτης θητείας έχουμε αναπτύξει μία εκδήλωση σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στις αρχές Δεκεμβρίου για την προβολή του πολιτισμού αλλά και του τουριστικού προορισμού του τόπου μας.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες, η Πρεβεζάνικη κοινότητα των Αθηνών αποτελείται από εκλεκτά μέλη και ειλικρινά σε όλο αυτό το διάστημα πάντα σε κάποιο Υπουργείο, θεσμικό φορέα και υπηρεσία υπήρχε μία ή και ένας από εσάς να στηρίζουν όπως διαχρονικά κάνετε κάθε ενέργεια και δράση μας με θέρμη και μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα ήθελα να αναφερθώ και ονομαστικά σε όλες τις Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνους για αυτή τη συνεργασία στα 4 χρόνια, αλλά στη σκέψη μην παραλείψω κάποιο όνομα εκφράζω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία και στα επόμενα έτη όταν ανανεωθεί στις 8 Οκτωβρίου η συμφωνία της νίκης όλων των Δημοτών»

Δείτε στο video του συνδέσμου που ακολουθεί αποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου Πρέβεζας προς του Πρεβεζάνους των Αθηνών, https://youtu.be/Mw6B7RNC0No

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα