Τρίτη, 14/05/2024 | 09:56

“Δήμος της Καρδιάς μας”: Δυναμικό φινάλε με την υποψηφιότητα του Γιώργου Λάζαρη

899 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/09/2023, 12:03 μμ | 0 σχόλια

Με επίθετο που έχει τη δική του ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση της Πρέβεζας, ένα από τα πλέον συμπαθή πρόσωπα, ο Γιώργος Λάζαρης έκανε τη διαφορά στο φινάλε των ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων των παρατάξεων.

Και για τον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας” για  και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ήταν ένα δυναμικό φινάλε με την υποψηφιότητα του Γιώργου Λάζαρης.

Ο Γιώργος Λάζαρης είναι γεμάτος θετική ενέργεια, αγαπά τον Δήμο Πρέβεζας κι ενώ θα μπορούσε να κάνει αλλού καριέρα στην επιστήμη του και να εργαστεί σε άλλη περιοχή, προτίμησε να επιστρέψει στην Πρέβεζα που τόσο αγαπά.

Ο Γιώργος, είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, και έχει εργαστεί για 20 έτη ως στέλεχος σε μεγάλη συστημική τράπεζα, σε διάφορες θέσης ευθύνης όπως Δ/ντης υποκαταστήματος, areamanager Δυτικής Ελλάδος κ.α. από όπου αποχώρησε οικειοθελώς προ διετίας, με πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Δραστηριοποιείται  επιχειρηματικά στην Πρέβεζα και  διατηρεί με την σύζυγό του δύο Ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ένα συστεγαζόμενο ιδιωτικό Νηπιαγωγείο.

Επίσης είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταχυμεταφορών (courier) στην πόλη της Άρτας και συνιδιοκτήτης με τον αδερφό του Λάμπρο Λάζαρη ενός εστιατορίου στο Μεγανήσι Λευκάδος.

Είναι από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα ψηφοδέλτια και αξίζει της επιλογής μας!

Καλή επιτυχία Γιώργο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα