Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:34

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Γρηγόρης Κουμπής: Με γνώμονα το καλό του συνόλου των δημοτών

741 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2023, 2:23 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Γρηγόρης Κουμπής είχε  να αντιμετωπίσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και τα κατάφερε πολύ καλά!

Αυτό δε που έγινε στον τομέα της καθημερινότητας ήταν τρόπον τινά επαναστατικό.

Εκσυγχρονισμός των μέσων αποκομιδής των απορριμμάτων και οι δημότες Πρέβεζας είδαν να αλλάζουν οι ώρες αποκομιδής των απορριμμάτων.

Εκτός από τις πρωινές ώρες μετά από δεκαετίες Δημότες Πρέβεζας βλέπουν συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας να καθαρίζουν και το απόγευμα!

Σε ότι αφορά το Δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας ο Γρηγόρης Κουμπής παίρνει άριστα, άλλωστε τα αποτελέσματα είναι αυτά που τον δικαιώνουν σε απόλυτο βαθμό!

Ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής, γεμάτος εμπειρίες τίθεται ξανά στη μάχη και είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και αξίζει της εμπιστοσύνης και της στήριξης.

Ο ίδιος σημείωσε για την υποψηφιότητά του:

Φίλες και Φίλοι,
Πέρασαν τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή να εκλεγώ δεύτερος σε ψήφους με τον συνδυασμό “Ο Δήμος της καρδιάς μας” στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας.

Στα τέσσερα αυτά χρόνια που υπηρετώ το Δήμο πορεύτηκα με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό καλό και την καθαρή συνείδηση μου.

Με ανιδιοτέλεια, καθημερινή δουλειά και ταπεινότητα, εργάστηκα σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και το θεσμικό μου ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Αυτό θα συνεχίσω να πράττω χωρίς υστεροβουλία, με μεγαλύτερο πάθος και αγάπη για την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Με αυτές τις σύντομες σκέψεις σας ζητώ και πάλι να με εμπιστευτείτε.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Κουμπής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
Με το συνδυασμό ”Ο Δήμος της καρδιάς μας” και επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα