Σάββατο, 27/04/2024 | 18:53

Δήμος Πρέβεζας “Δήμος της καρδιάς μας”: Ιδέες, διάθεση προσφοράς και όραμα από τον Γιώργο Λάζαρη

812 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/09/2023, 2:18 μμ | 0 σχόλια

 

Μια 20ετία στις τράπεζες και στα οικονομικά, με εμπειρίες, γνώσεις στα χρηματοδοτικά εργαλεία προγραμμάτων, αλλά και ως επιχειρηματίας, ο Γιώργος Λάζαρης γνωρίζει όσο λίγοι τον σφυγμό της αγοράς και του ελεύθερου επαγγέλματος, γνωρίζει επίσης άριστα που μπορεί να στραφεί ο πρώτος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης, ούτως ώστε με εντάξεις προγραμμάτων ο Δημότης Πρέβεζας να δει να αναβαθμίζεται η καθημερινότητά του.

Μεθοδικός, ορθολογιστής, αποτελεσματικός ο Γιώργος Λάζαρης είναι από τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν αποφασιστικά και καθοριστικά σε θέσεις κλειδιά του Δήμου.

Στην επόμενη πενταετία η αυτοδιοίκηση θα βρεθεί μπροστά σε προκλήσεις για το μάλλον κι εκεί αξίζει να υπάρχουν τα οξυδερκή άτομα, που θα μπορέσουν να προχωρήσουν διαδικασίες και πρωτοβουλίες που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη του Δήμου Πρέβεζας και ώθηση στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών Πρέβεζας.

Με ιδέες, διάθεση προσφοράς και όραμα για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Πρέβεζας, ο Γιώργος το έχει και το… κατέχει!

Είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Λάζαρης αξίζει της προσοχής μας και της επιλογής μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα