Σάββατο, 27/04/2024 | 12:32

Δήμος Πάργας-“Νέο Ξεκίνημα-συνεχίζουμε”: Φάνης Σκάρπος γιατί η νέα γενιά μπορεί να δημιουργήσει!

1365 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2023, 12:33 μμ | 0 σχόλια
Ο Θεοφάνης (Φάνης) Σκάρπος είναι ένας χαρισματικός νέος άνθρωπος, είναι ένας δημιουργός, δεν φείδεται κόπου, χρόνου για να εργάζεται.
Είναι οξυδερκής, διορατικός και μπορεί να προσθέσει νέες ιδέες, που να μετατραπούν σε καινοτόμες προσπάθειες για την επόμενη πενταετία στο Δήμο Πάργας.
Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, συμμετοχικός και βγαλμένος από τα σπλάχνα της ίδιας της κοινωνίας του Δήμου Πάργας.
Αξίζει της προσοχής και της επιλογής των Δημοτών Πάργας.
Ο Θεοφάνης Σκάρπος μας συστήνεται μέσα από το βιογραφικό του: 
Ονομάζομαι Θεοφάνης Σκάρπος για όσους/ες δεν με γνωρίζετε. Η καταγωγή μου είναι από την Αγιά και μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην Παργα.
Στη συνέχεια, σπούδασα Ηχοληψία και εργάστηκα σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές στην Αθήνα. Η αγάπη για τον τόπο μου και η επιθυμία μου να δημιουργήσω κάτι δικό μου με έφεραν ξανά στην Πάργα.
Εργάστηκα πολλά χρόνια ως υπάλληλος σε επιχειρήσεις εστίασης και ακόμα και σήμερα εργάζομαι στη δική μου επιχείρηση, και είμαι σε θέση να γνωρίζω όλες τις θέσεις και συνθήκες και το τι σημαίνει η εντατική εργασία, οι ανάγκες και οι ελλείψεις κατά την τουριστική περίοδο, αλλά και οι προσδοκίες των επισκεπτών.
Μετά από χρόνια εργασίας συν-δημιούργησα τη δική μου επιχείρηση στην οποία ως θεμέλιο έβαλα την πίστη μου ότι η νέα γενιά μπορεί να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό από αυτό που βρήκε, να το εξελίξει και να βάλει μέσα του το δικό της όραμα.
Όμως, ένα κομμάτι του εαυτού μου είναι και αυτό το οποίο στηρίζει, πιστεύει και συνεργάζεται σε ομάδες, στο πιο δυνατό δηλαδή κομμάτι της κοινωνίας, κατά τη γνώμη μου. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω ενεργά στον Αθλητικό Σύλλογο “Αετός Αγιάς” και στον Σύλλογο Εστίασης και Καφέ Μπαρ Πάργας και μαζί έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές δράσεις. Πιστεύω ότι μέσα από κοινή και ομαδική δουλειά μπορεί να αλλάξει ο Δήμος μας προς το καλύτερο.
Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω κι εγώ δίπλα στον Νίκο Ζαχαριά και τους/τις συνυποψηφίους/ες μου για έναν Δήμο όπου όλοι οι πολίτες θα μπορούν να ακουστούν, να τοποθετηθούν, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν.
Βεβαιώνω ότι θα είμαι εδώ να συζητήσω με όλους τις θέσεις, τους προβληματισμούς και τις ανάγκες. Όποιος πράττει μπορεί να κάνει λάθη. Όμως, όταν οι πράξεις προέρχονται από συλλογικές διαδικασίες και πρόσωπα που εκπροσωπούν ποικίλους χώρους διασφαλίζεται το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για την Πάργα μας, έναν τόπο που μας προσφέρει απλόχερα τα κάλλη του.
Έτσι, λοιπόν ήρθε η ώρα και εγώ από τη θέση μου να προσπαθήσω να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο το καλύτερο δυνατό με τη στήριξη σας.
Σας ευχαριστώ!
Είμαι
•Αντιπρόεδρος Εστίασης Πάργας
•Αντιπρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ
•Ιδιοκτήτης Εστιατορίου και Ενοικιαζομένων Δωματίων

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα