Κυριακή, 28/04/2024 | 12:20

Δήμος Πάργας-“Βήμα στο Αύριο”: Σπύρος Πηγής, το “Ο δικός σας άνθρωπος” τα λέει όλα …

477 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/09/2023, 9:50 πμ | 0 σχόλια

Το DNA του είναι αυτοδιοικητικό, ο Παππούς του Δήμαρχος Πάργας, ο πατέρας του Δήμαρχος Πάργας, ο ίδιος δήμαρχος Πάργας, δύο φορές εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος Πάργας και εν ενεργεία Δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου Δήμου Πάργας.

Όταν μιλάμε για τον Σπύρο Πηγή,  τα υπερθετικά εξαντλούνται! Ότι και να πεις ότι και να γράψεις είναι πολύ λίγο, πολύ φτωχό, για να αποτυπώσει την πραγματικότητα της ψυχής και το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου.

Άνθρωπος γεννημένος για την αυτοδιοίκηση με όραμα, ιδέες, ικανότητες, αξίζει πραγματικά ο Σπύρος Πηγής να είναι στις επιλογές των ψηφοφόρων των Δημοτών Πάργας.

Όσο για το μήνυμα που υπάρχει στην κάρτα του “Ο δικός σας άνθρωπος” είναι πολύς ο κόσμος που θα το αισθανθεί γιατί είναι πολύς ο κόσμος που δέχθηκε τη βοήθεια του Σπύρου Πηγή.

Βοήθεια που σε όλη του τη ζωή προσφέρει απλόχερα και με ανιδιοτέλεια ο Σπύρος.

Αν στα 32-33 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά, βρίσκω και θετικά, ένα από αυτά είναι και ότι γνώρισα ανθρώπους σαν τον Σπύρο Πηγή, είμαι τυχερός που τον γνώρισα και διπλά τυχερός που μου κάνει την τιμή, να είναι φίλος μου!

Σταυρό στον Σπύρο Πηγή, που είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πάργας με τον Συνδυαμό “Βήμα στο Αύριο” και υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα!

Καλή επιτυχία Πίπη μου, αν και τη θεωρώ δεδομένη!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα