Κυριακή, 28/04/2024 | 16:37

Δήμος Ζηρού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ”: Η Μυρτώ Παππά από τα νέα πρόσωπα που αξίζει να επιλέξεις!

1545 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/09/2023, 2:29 μμ | 0 σχόλια

Καλλιεργημένη πνευματικά, νέα, άφθαρτη, δραστήρια, η Μυρτώ Γ. Παππά είναι από τα πρόσωπα που προσθέτουν ζωντάνια, φρεσκάδα και ανανέωση στα ψηφοδέλτια.

Η Μυρτώ Παππά είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ζηρού, με τον συνδυασμό “Νέα Πορεία” του νυν Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή.

Είναι από τα νέα πρόσωπα, που αξίζει να επιλέξεις!

Η Μυρτώ Παπά μας συστήνεται μέσα από το βιογραφικό της:

ΜΥΡΤΩ Γ. ΠΑΠΠΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ζηρού.
 
Γεννημένη το Μάιο του 1987 και μεγαλωμένη στη Φιλιππιάδα είμαι κόρη του Γεωργίου Παππά και της Θεοδώρας Καζή και παντρεμένη με τον Χρήστο Χουλιάρα. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) Ιωαννίνων καθώς και πτυχιούχος στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και είμαι συνεχιστής της οικογενειακής μας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου κρεάτων. Παράλληλα, είμαι ταμίας στον Αθλητικό Γυμναστικό Όμιλο Φιλιππιάδας (Α.Γ.Ο.Φ.).
Με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω αποδέχτηκα την πρόταση του Νίκου Καλαντζή, να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμο Ζηρού».
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα γιατί πιστεύω πως μόνο με την ενεργή συμμετοχή μας ως πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ζηρού αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια.
Υπόσχομαι έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα που θα στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με γνώμονα την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τους πολίτες συμμέτοχους στις εκάστοτε δράσεις.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα