Τρίτη, 30/04/2024 | 21:10

ΑΡΤΑ: Ο «Μακρυγιάννης» αποχαιρετά τον Φώτη Στάμο

838 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/09/2023, 11:11 πμ | 0 σχόλια

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρη η οικογένεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας δασκάλου, φίλου, μέλους του Συλλόγου και πολύτιμου συνεργάτη μας, Φώτη Στάμου.
Ο Φώτης μας για σαράντα χρόνια είχε το Σύλλογο δεύτερο σπίτι του και τους χορευτές του δεύτερη οικογένειά του. Ανέλαβε το χορευτικό τμήμα και με την εργατικότητα, την αφοσίωση, την επιμονή και τη μεθοδικότητά του, μετέδιδε την αγάπη του για την παράδοση και τους παραδοσιακούς χορούς της περιοχής μας και ολόκληρης της χώρας μας στο πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης μας, τη νεολαία, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας που κάθε απόγευμα γέμιζαν τις αίθουσες του Συλλόγου μας. Οι παραστάσεις του χορευτικού μας στην πόλη μας, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό άφησαν εποχή με την αισθητική τους, την αρτιότητα, τη λεβεντιά, την εκφραστικότητα και τη χάρη που απέπνεαν, με τον εκλιπόντα να συμμετέχει πάντα ως χορευτής. Πολυβραβευμένος ο ίδιος έφερε πολλές διακρίσεις και ανέδειξε όλα αυτά τα χρόνια το χορευτικό μας τμήμα.
Ανείπωτη η θλίψη όλων μας και φτωχότερος πλέον ο Σύλλογός μας. Θα μας λείψει η δουλειά του, οι προτάσεις του, η συμμετοχή του, αλλά και το χαμόγελο, η λάμψη των ματιών του, η δωρικότητα του χορού του και η εκφραστικότητα του.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα