Δευτέρα, 13/05/2024 | 12:23

Από τις υποψηφιότητες που αξίζει να επιλέξεις: Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου με τον “Δήμο της καρδιάς μας”

546 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/09/2023, 1:19 μμ | 0 σχόλια

Δραστήρια, νέα, εντυπωσιακή, πνευματικά καλλιεργημένη και πρόσφατα… νυμφευμένη!

Η φιλόλογος Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου είναι υποψήφια με τον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και είναι από τις υποψηφιότητες που αξίζει το εκλογικό σώμα του Δήμου Πρέβεζας να επιλέξει.

Όταν ένας άνθρωπος όπως η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου εκφράζεται  μέσα από την ποίηση, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό έχει πάντα την εκτίμησή μας και δικαιούται τη στήριξή μας.

Καλή επιτυχία Σπυριδούλα!

Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου μας συστήνεται μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό της!

Γεννήθηκα το 1992 στην Πρέβεζα όπου και διαμένω.

Είμαι φιλόλογος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακό στην Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες και συνεχίζω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Δημιουργική Γραφή.

Έχω εκδόσει δύο ποιητικές συλλογές και από το 2016 είμαι ιδιοκτήτρια Φιλολογικού Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης.

Είμαι ενεργός πολίτης της πόλης, μέλος πολιτιστικών και εκπαιδευτικών συλλόγων και συνδράμω εθελοντικά στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Τελώ χρέη προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας/ Λευκάδας/ Κεφαλληνίας/ Ζακύνθου, αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος στον νομό Πρεβέζης, αντιπροέδρου του Συλλόγου Περί βιβλίου Πρέβεζας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Τον Φεβρουάριο του 2022 ορίστηκα ως άμισθη ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου για θέματα πολιτισμού και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ως μέλος της ομάδας ανάπτυξης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και συμβουλευτικής για τα εκθέματα στο Ψηφιακό Μουσείου Δήμου Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα