Σάββατο, 27/04/2024 | 18:11

Από την Π.Υ Πάργας ξεκίνησε τις επισκέψεις του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Γκούμας

457 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2023, 3:08 μμ | 0 σχόλια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας ήταν ο πρώτος σταθμός των επαφών του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο”, Αχιλλέα Γκούμα, με φορείς και υπηρεσίες.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχιλλέας Γκούμας επισκέφθηκε την Π.Υ Πάργας με την επιχειρηματία και υποψήφια του συνδυασμού κα Γεωργία (Γωγώ) Κυριάκη.
Είχε εκτενή συζήτηση με το προσωπικό και τον Διοικητή της υπηρεσίας κ. Βασίλη Γιάννο, για ζητήματα που αφορούν την στέγαση και την στελέχωση της, αλλά και για θέματα συνεργασίας με τον Δήμο.


Η Π.Υ Πάργας εξυπηρετεί όλο τον Δήμο Πάργας και την μισή Θεσπρωτία. Μία έκταση που με το υπάρχον προσωπικό καλύπτεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, για αυτό και ο Αχιλλέας Γκούμας στάθηκε ιδιαίτερα στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι υπάλληλοι, για την πρόληψη και προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής και τόνισε πως, ο Δήμος Πάργας θα είναι αρωγός σε όλα όσα χρειάζεται η Υπηρεσία για την ομαλή λειτουργία της.
“Για τον συνδυασμό μας “Βήμα στο αύριο” η αγαστή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας είναι πρωταρχικής σημασίας για την ασφαλή και ομαλή εξέλιξη της καθημερινότητας των δημοτών, για αυτό και στο πρόγραμμα διοίκησης του Δήμου Πάργας, τα θέματα πολιτικής προστασίας έχουν ξεχωριστή θέση. Η σύγχρονη ολοκληρωμένη πυροπροστασία – πυρασφάλεια στον αστικό και περιαστικό ιστό, καθώς και οι ολοκληρωμένες μελέτες διαχείρισης και ανάδειξης των δημοτικών δασών του Δήμου Πάργας, βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων μας” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αχιλλέας Γκούμας.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα