Τρίτη, 18/06/2024 | 21:02

Στις κάλπες την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ για εκλογή Προέδρου- Τα εκλογικά τμήματα στην Π.Ε Πρέβεζας

1427 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/09/2023, 3:00 μμ | 0 σχόλια

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη Προέδρου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.
Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Στην Π.Ε Πρέβεζας κάλπες θα στηθούν σε Πρέβεζα, Λούρο, Φιλιππιάδα, Θεσπρωτικό, Καναλάκι και Πάργα.
Όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.
Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία επιδεικνύεται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.
Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.
Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και όσοι εγγραφούν στον isyriza μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 16.00 ώρα Ελλάδας.
“Στις 17 Σεπτεμβρίου, όλες και όλοι έχουν το δικαίωμα να έλθουν στην κάλπη για την ανάδειξη Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας. Στις 17 Σεπτεμβρίου Ψηφίζουμε όλοι!”αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πρέβεζας.
Τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στην Π.Ε Πρέβεζας είναι:
•Πρέβεζα: Δημοτική Λαϊκή Αγορά (Β.Μπάλκου1),
•Λούρος: Πρώην Δημαρχείο Λούρου
•Φιλιππιάδα: Δημαρχείο Φιλιππιάδας
•Θεσπρωτικό: Πρώην Δημαρχείο Θεσπρωτικού
•Καναλάκι: Αίθουσα ΚΑΠΗ Δήμου Καναλακίου
•Πάργα: Δημαρχείο Πάργας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα