Παρασκευή, 21/06/2024 | 19:53

Πρέβεζα : Ο κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός της Ηπείρου

769 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/09/2023, 7:44 μμ | 0 σχόλια

Δυναμική  χαρακτηρίζεται η παρουσία του Δήμου Πρεβέζης  με την συμμετοχή της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων του Ισραήλ (ΙTTAA) και της Tus Airways σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11π.μ στο Dioni Boutique Hotel, μέσω της εταιρείας  της τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

Το παρών στην εκδήλωση του Δήμου Πρέβεζας θα δώσουν τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πρέβεζας με αφορμή την συχνότητα των πτήσεων της Tus Airways κατά τις καλοκαιρινές περιόδους για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Εξετάζεται ωστόσο και το ενδεχόμενο απευθείας συνδέσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να καταστεί η περιοχή τουριστικός προορισμός και για τους 12 μήνες τον χρόνο.

Η Πρέβεζα συμμετείχε τον Φεβρουάριο στην έκθεση του Ισραήλ ΙΜΤΜ, στο Τελ Αβίβ και είχε πραγματοποιήσει κορυφαίες συναντήσεις μέσω της εταιρείας της τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies, με τους leader της Ισραηλινής αγοράς, Tour operators, Media και αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για το πτητικό τους πρόγραμμα για το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Σε αναφορές της η κυρία Tali Laufer, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων & Συμβούλων του Ισραήλ,  είπε πως η Ήπειρος είναι ανάμεσα στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς τουρίστες. Επεσήμανε επίσης πως  παρατηρήθηκε μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον από την Ισραηλινή αγορά για την Πρέβεζα και Κόνιτσα.

 

Σημειώνεται πως η κα Tali Laufer, με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου της Πρέβεζας, κου Νίκου Γεωργάκου, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά το συνέδριο της Ένωσης των Ταξιδιωτικών πρακτόρων του Ισραήλ που είχε πραγματοποιηθεί το 2016, στην Αθήνα.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις με τους Ισραηλινούς Τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον να έρθουν στην Πρέβεζα και να συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Παράλληλα, ο Δήμος Πρέβεζας θα διοργανώσει ένα ξεχωριστό ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για να γνωρίσουν την πανέμορφη θαλασσινή πολιτεία τους, το «νησί της Ηπείρου» και τα κρυφά διαμάντια της.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να αποκομίσουν μια ολοκληρωμένη γνωριμία , των ξενοδοχείων, των εστιατορίων αλλά και των ανθρώπων, προκειμένου να εντάξουν στα προγράμματα εκδρομών τους την Πρέβεζα και τη γύρω περιοχή.

Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου, είναι η ανάπτυξη της αγοράς του Ισραήλ στην Πρέβεζα και στην ευρύτερη περιοχή της.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα