Δευτέρα, 29/04/2024 | 06:51

Φωτιά στη Νέα Σαμψούντα: Εξαιρετικά αντακλαστικά από τον Δήμο Πρέβεζας, την Πυροσβεστική και την ΛΕΚ

1384 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/08/2023, 3:24 μμ | 0 σχόλια

 

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Αυγούστου σε περιοχή της Νέας Σαμψούντας του Δήμου Πρέβεζας, μια φωτιά που λίγο έλλειψε να απειλήσει κατοικημένες περιοχές. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των μέσων που διαθέτει ο δήμος Πρέβεζας, με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου Γιώργο Σαριάννογλου να είναι από την πρώτη στιγμή, αποτράπηκε η επέκταση της φωτιάς και διευκολύνθηκε το έργο των πυροσβεστών που κατέφτασαν λίγη ώρα αργότερα. Ότι και να πούμε για τη ΛΕΚ του νομού Πρέβεζας δεν θα μπορέσει να αποτυπώσει ποτέ την πραγματικότητα της προσφοράς αυτών των ανθρώπων.

Ο Δήμος Πρέβεζας, η ΛΕΚ Πρέβεζας, η Πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας έβγαλαν εξαιρετικά αντανακλαστικά και αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας. Μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες που αναλήφθησαν και αποφεύχθηκαν θλιβερές συνέπειες.

Από τις πρώτες στιγμές βρέθηκαν εκεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής και άλλοι παράγοντες.

Ευτυχώς που όλα πήγαν κατευχήν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιχείρησαν  8 οχήματα με 24 πυροσβέστες.

Από τα Ιωάννινα απογειώθηκε πυροσβεστικό ελικόπτερο με κατεύθυνση την πυρκαγιά, ενώ είχε ζητηθεί συνδρομή για ενίσχυση από πυροσβεστικές υπηρεσίες των όμορων Νομών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα