Δευτέρα, 29/04/2024 | 22:56

Υποψηφιότητα που προκαλεί αίσθηση!!! Ο Γιώργος Ντόντης με τον “Δήμο της καρδιάς μας” & τον Νίκο Γεωργάκο

1061 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2023, 6:46 μμ | 0 σχόλια

 

Στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019 ο Γιώργος Ντόντης εξελέγη 2ος  (!) σε ψήφους με την “Ανάπτυξη Τώρα” και παρότι  ήρθε στην 3η θέση η συγκεκριμένη παράταξη, ο ίδιος συγκέντρωσε 309 σταυρούς.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ντόντη με τον”Δήμο της Καρδιάς μας” και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, είναι από τις υποψηφιότητες που “στολίζουν” τα ψηφοδέλτια.

Ο Γιώργος Ντόντης αστυνομικός στο επάγγελμα  είναι ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος που όλα τα ψηφοδέλτια θα ήθελαν να έχουν, είναι ένας  έντιμος, χαμηλών τόνων άνθρωπος, ανοιχτόμυαλος, συνεννοήσιμος , συνεργάσιμος και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στις τάξεις των Συρρακιωτών.

Είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος σε όλη την τοπική κοινωνία του Δήμου Πρέβεζας γι’ αυτό άλλωστε και παίρνει τόσες ψήφους  και ασφαλώς αποτελεί μία ακόμη υποψηφιότητα που προσθέτει δυναμική στο ψηφοδέλτιο “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου. Το ότι οι ψηφοφόροι του, του υπέδειξαν τον “Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο, ίσως ήταν ο πιο καθοριστικός παράγοντας  στην επιλογή του.

Ο Γιώργος Ντόντης, ο Μπάμπης Κακιούζης, ο Κώστας Ματέρης, ο Παύλος Σαραμπασίνας, ο Ηλίας Αλεξανδρής, ο Φώτης Ζέρβας εξελέγησαν με άλλους συνδυασμούς, με τρεις διαφορετικές παρατάξεις στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και επέλεξαν να είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στα πλαίσια της πολυφωνίας, του πλουραλισμού και της πολιτικής συνεννόησης με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Άνθρωποι με μεγάλη δυναμική που τους στηρίζουν με πολλές ψήφους οι δημότες Πρέβεζας από τον φιλελεύθερο χώρο  αλλά και άνθρωποι από την Κεντροαριστερά με μεγάλη δυναμική που επίσης στηρίζουν με πολλές ψήφους οι δημότες Πρέβεζας,  συνυπάρχουν σε ένα ψηφοδέλτιο, στο ψηφοδέλτιο που ενώνει όλους τους Δημότες Πρέβεζας, για τη νίκη όλων των δημοτών, το ψηφοδέλτιο “Δήμος της Καρδιάς μας” γιατί η Πρέβεζα έχει Δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα