Κυριακή, 28/04/2024 | 10:49

Το έκανε κι αυτό η Αστυνομία: Προσήγαγε ακόμα 9 Κροάτες, αλλά αποδείχτηκαν… τουρίστες

644 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/08/2023, 7:37 μμ | 0 σχόλια

Στην προσπάθειά της να βρει και να συλλάβει τους Κροάτες χούλιγκαν που μετείχαν στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ελληνική αστυνομία προσήγαγε 9 άτομα που, όμως, ουδεμία σχέση είχαν με το αποκρουστικό συμβάν.
Από τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8) σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, και όχι μόνο, θρηνεί τον αδόκητο χαμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, ο οποίος έχασε την ζωή του στα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ελληνική αστυνομία- που φέρει, μαζί με την κυβέρνηση, βαρύτατες ευθύνες για τα όσα διαδραματίστηκαν- με σκουριασμένα αντανακλαστικά θέλησε να συλλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους Κροάτες, προκειμένου να διαλευκάνει, ετεροχρονισμένα κι αφού είχε συμβεί το φονικό, την υπόθεση.

Όπως αναφέρει, ωστόσο, το news247.gr, διαδραματίστηκε κι ένα «σουρεαλιστικό» σκηνικό σε ξενοδοχείο των Αμπελόκηπων, εκεί που η ΕΛ.ΑΣ. πήγε και προχώρησε στην προσαγωγή 9 Κροατών θεωρώντας πως έχουν σχέση με το συμβάν, αλλά εν συνεχεία διαπιστώθηκε πως οι συγκεκριμένοι ήταν απλά τουρίστες.

Φυσικά, αφέθηκαν ελεύθεροι…

ΠΗΓΗ:sportsdna

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα