Σάββατο, 27/04/2024 | 13:09

Τα δύο σενάρια για τον θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα

4110 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/08/2023, 10:01 πμ | 0 σχόλια

Μια ανείπωτη τραγωδία διαδραματίστηκε στους Φούρνους Ικαρίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης (10.8.2023), όταν ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη βρέθηκε νεκρός από δύτες στους Φούρνους Ικαρίας.

Φως στα αίτια της τραγωδίας του πνιγμού του παιδιού στους Φούρνους Ικαρίας θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει σήμερα στη Σάμο, όπου αναμένεται να μεταφερθεί το άψυχο σώμα του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

Άγνωστο είναι εάν το άτυχο παιδί πνίγηκε χτες κατά τη διάρκεια της κολύμβησης ή μπλέχτηκε στο σχοινί της σημαδούρας με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.

Σε αυτές τις περιοχές υπήρχαν σημαδούρες που είναι σε σημεία που δείχνουν ότι απαγορεύεται το κολύμπι, μετέδωσε η ΕΡΤ, συμπληρώνοντας ότι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι όλα ανοιχτά.

Ο πόνος στο νησί είναι μεγάλος καθώς για ώρες όλοι οι κάτοικοι αναζητούσαν το παιδί, όταν η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια γιατί αυτό είχε αργήσει. Το ανήλικο παιδί είχε κανονίσει να βρεθεί για κολύμπι με έναν ξάδελφό του αλλά έφτασε στο σημείο της τραγωδίας νωρίτερα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν για ώρες.

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Πλάκας Φούρνων, ενώ ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων.

Βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα
Ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται.

Το παιδί έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε.

Η μητέρα του ανησύχησε και στις 6:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί.

Ο 11χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

Πλέον οι αρχές εξετάζουν λοιπόν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα είτε να έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα