Κυριακή, 28/04/2024 | 12:26

Στον ΑΝΤ1 & στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», για την εκκλησία του Αγίου Βαρνάβα, ο Σπύρος Γκούρας

604 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/08/2023, 12:55 μμ | 0 σχόλια

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λούρου και  υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘’ο Δήμος της Καρδιάς μας’’ του Νίκου Γεωργάκου, κ.Σπύρος Γκούρας.

Ο κ. Γκούρας που είναι γνωστό σε όλους ότι έχει προσφέρει πολλά στην περιοχή, βγήκε στην εκπομπή με link από το χώρο του Ιερού ναού του Αγίου Βαρνάβα και μίλησε στους παρουσιαστές Γιώργο Γρηγοριάδη και Ηρώ Ράντου για το ναό που βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος από νερόφραξους, πλατάνια και ιτιές, είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Αγίου Αποστόλου Βαρνάβα και στέκεται ως ζωντανός μάρτυρας του χριστιανισμού και της ιστορίας του τόπου.

Ο χώρος που τον περιβάλλει, όπως τόνισε ο κ. Γκούρας, αποτελεί ένα σημαντικό βιότοπο, είναι περιοχή που προστατεύεται από τη Συνθήκη Ramsar, ενώ έχει ενταχθεί στο δίκτυο Natura 2000.

Μάλιστα ο κ. Γκούρας αναφέρθηκε και στην Πρέβεζα, που δεν είναι απλά πέρασμα όπως τόνισε, αλλά μια πόλη με άπειρες ομορφιές, σημαντικά ιστορικά μνημεία, υπέροχη φύση και φιλόξενους ανθρώπους που αξίζει όλοι να την επισκεφτούν.

ΠΗΓΗ-φώτο: gosports.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα