Σάββατο, 27/04/2024 | 15:36

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: «Κυβέρνηση και UEFA «χέρι με χέρι» στέλνουν την ΑΕΚ στη φωλιά των δολοφόνων-τρομοκρατών

1211 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/08/2023, 4:24 μμ | 0 σχόλια

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» καταδικάζουν τους ψυχικά διαταραγμένους χούλιγκαν που καταχρώνται τη σκηνή του ποδοσφαίρου για να δράσουν με βία και επιθετικότητα. Κάποιοι που θέλουν να λογίζονται «άνθρωποι» δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν συμπατριώτη μας που επέλεξε να βρίσκεται έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Το μήνυμα των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ξεκάθαρο και ηχηρό:

Μηδενική ανοχή απέναντι στα περιστατικά βίας στους αθλητικούς χώρους!

Έστω και σήμερα η Ελληνική κυβέρνηση επιβάλλεται με διάβημά της προς την UEFA να ζητήσει να μη δείξει καμία άλλη ανοχή στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να την καλέσει να εναρμονιστεί με τους διεθνείς κανονισμούς.

Η UEFA γνωρίζει καλά -εδώ και πολλά χρόνια- ότι η περίπτωση της κροατικής ομάδας δεν είναι συνηθισμένη. Και οπαδοί άλλων συλλόγων κάνουν βίαια επεισόδια, αλλά οι Κροάτες χούλιγκαν της συγκεκριμένης ομάδας έχουν πάει πολλά… βήματα πιο πέρα. Η πλειοψηφία των μελών τους φορούν μαύρα ρούχα, έχουν ξυρισμένο κεφάλι, ασπάζονται τη ναζιστική ιδεολογία και φυσικά χρησιμοποιούν τα αντίστοιχα σύμβολα.

Είναι κανονικό τάγμα νεοναζιστών δολοφόνων. Σεσημασμένοι!

Και «σκανάρουν» τα social media για να βρουν σεσημασμένους «ομοϊδεάτες» τους άλλων χωρών για να χύνουν μαζί αίμα, όπως έγινε και με την πρόσφατη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Τρίζουν τα κόκαλα του αλησμόνητου διευθυντή του γηπέδου του Παναθηναϊκού, Αντώνη Βρεττού, ο οποίος στις 7 το πρωί της 8ης Οκτωβρίου του 1944 -λίγες ημέρες πριν από την αποχώρηση των Γερμανών από την Αθήνα- ύψωσε την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό του γηπέδου δίνοντας κουράγιο στους φυλακισμένους απέναντι στις φυλακές Αβέρωφ.

Στους «υμνητές» των δολοφόνων του Μιχάλη στέλνουμε ένα αποφασιστικό μήνυμα για το ύπουλο πισώπλατο μαχαίρωμα:

Όταν η ιδεολογία σου είναι να μισείς τον άνθρωπο, δεν μπορείς παρά να μισείς και τον πολιτισμό του. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από μακριά και πηγαίνει μακριά… Που έχει βαθιές ρίζες, στον προσφυγικό Ελληνισμό. Και μνήμες ξεριζωμού.
Οι μνήμες μας είναι πάντα εκεί! Στη γη των προγόνων μας! Στα ματωμένα χώματα των παππούδων μας!

Κύριοι της κυβέρνησης, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στείλτε ΔΙΑΒΗΜΑ στην UEFA για να μην παγιδέψουν την αποστολή της ΑΕΚ στη φωλιά των τρομοκρατών! Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη ο αγώνας της Τρίτης 15ης Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ποιος είναι αφελής να πιστέψει ότι οι οπαδοί της Ντιναμό έκαναν μια διαδρομή 1.480 χιλιομέτρων από το Ζάγκρεμπ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, με σκοπό να… παρακολουθήσουν -με μιάμιση ώρα καθυστέρηση- την προπόνηση της ομάδας τους; Και αντί για φωτογραφικές μηχανές κρατούσαν στα χέρια τους μαχαίρια, ρόπαλα και κάθε λογής «πολεμικό» υλικό;;;

Ποια προπόνηση, ποιο γήπεδο και ποιο ποδόσφαιρο!
Να σκοτώσουν ήρθαν στην Αθήνα και αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στο Ζάγκρεμπ με… άδεια χέρια. Τουλάχιστον μια δολοφονία αντιπάλου να την καταφέρουν…

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» θα καταθέσουν Επίκαιρη Ερώτηση στα Μέσα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου μετά το άνοιγμα της Ολομέλειας -αφού χωρίς θερινά τμήματα πορεύεται το φετινό καλοκαίρι η Βουλή των Ελλήνων- που θα απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου και τον Aναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση με θέμα:

Όλοι γνώριζαν στην Κυβέρνηση και την UEFA -πριν καν γίνει η κλήρωση και βγει αντίπαλος της η ΑΕΚ- τι εστί Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα