Σάββατο, 27/04/2024 | 12:52

Πρέβεζα: Τρόμος στη Ζαλόγγου-Δύο αδέσποτα πέταξαν στο έδαφος ντελιβερά που φώναζε βοήθεια!

2026 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/08/2023, 10:12 πμ | 0 σχόλια

 

Κυριακή 6 Αυγούστου περίπου ώρα 23.00 στην Οδό Ζαλόγγου στην Πρέβεζα, διανομέας είχε αφήσει την παραγγελία του και ετοιμάζονταν να επιστρέψει στην εργασία του.

Για κακή του τύχη, δέχθηκε επίθεση από δύο εξαγριωμένα και επιθετικά αδέσποτα σκυλιά. Πριν καλά-καλά το καταλάβει ο ντελιβεράς βρέθηκε στο έδαφος και άρχισε να φωνάζει βοήθεια στη γειτονιά!

Μέσα στην ατυχία του το παδί στάθηκε τυχερό, αφού συγκεντρώθηκε κόσμος για τον βοηθήσει και τα σκυλιά έφυγαν. Στην ίδια οδό στην Οδό Ζαλόγγου μίαμιση με δύο ώρες αργότερα τα ίδια αδέσποτα άγρια σκυλιά επιτέθηκαν σε άνθρωπο που περπατούσε αμέριμνος από τη συγκεκριμένη οδό.

Βλέποντας τη σκηνή της επίθεσης στο συγκεκριμένο άνθρωπο, σταμάτησαν διερχόμενα αυτοκίνητα και τον βοήθησαν!

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου ένα ακόμη περιστατικό στην Παναγή Τσαλδάρη από επίθεση αδέσποτου σε γυναίκα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προστίθεται στα παραπάνω.

Σαν πολλά περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων δεν έχουν… μαζευτεί; Θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να επιληφθούν άμεσα του ζητήματος διότι δεν είναι δυνατόν μέσα στο κατακαλόκαιρο να τρέμει ο κόσμος να κυκλοφορήσει σε περιοχές της Πρέβεζας!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα